RUANGAN TAK TAU NAK KOMEN KAT MANA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Sunday, October 18, 2009

RUANGAN TAK TAU NAK KOMEN KAT MANA

ni aku saja buat satu page utk sapa2 yg nak tanya...nak komen ,nak info..tapi malas nak selak page sebelum2 ni kan...haaa buleh tanya aku...aku leh jawab :)

contoh :
1)eh ana dulu buat grill brp rege?
2)ana bersalin kat mana?
3)ana ko dok mana?
4)ana..ko nya nuffnang tu brp lama simpan?
5)tak tau nak komen apa just..nak say haiii..nak salam kenalan...nak exchange link ke apa ker..sila2..


kadang2 korang komen kat entri lama2..aku tak sempat baca komen dan jawab pertanyaan kalau ada kan,,so boleh tinggalkan komen pat page ni..kadang2 jugak korang malas nak add ym ,skype utk tnya kan
kadang2 tu ada gak reader dok sms,call tanya ..so utk memudahkan bicara ..cewahhh gunakan ruangan di mukasurat ini yer cik adik puan2..

page ni akan ada di side bar aku,.aku sedia menerima sebarang komen

25 comments:

:: butterfly :: said...

salam kenal kenalan...
teringin x nak jadik budak 9tahun menulis karangan? meh masuk blog sy jap bace entry bulan bahasa kebangsaan. klu beminat bley join. tiade paksaan ye ;)

kirana said...

salam kenalan butterfly,
ok jap gi saya terjah masuk

:: butterfly :: said...

terima kasih kirana.
Komen tanda sokongan sudah memadai ;)

amed said...

salam puan ana kournikova..
bleh critakan mcmana perkenalan dgn mr ali secara detail.. :)
hehe.. mcm artis la plak ana ni.. hehe

kirana said...

amed,
eekkekekeke..mmg perasan pon hahahahah
alamak...ni permintaan yg berat ni...hehehe...saya hutang dulu permintaan ni yer :)

mama uzma said...

bleh plak main hutang2 ye kak nak menjawab..

iena nak tanya..mcm akak dah anak duit mcm mana akak jaga kesihatan akak tuk lebih sihat bertenaga...??hihi

ranjit said...

ana..
may i know your current body weight?

kirana said...

mama uzma,
soklan mcm mana ni .tak paham..duit?
utk sihat bertenaga?hahah kang promote barang k.ana jual lak nnt...

mr ranjit,
haaa u faham i tulis entri ni?
my current weight...lets do the maths ,220.46lb -99.2lb :)

Abang Long said...

Abang long akan baca semua sekali, bukan baca sekali lalu, tapi BACA dan faham ... eh ... bila kita boleh buat 'pertemuan keluarga ? ...

kirana said...

abg long,
pertemuan keluarga ek...ermmm tunggu ujung tahun nnt ..majlis harijadi anak2 saya..boleh la kite jumpa2

mama uzma said...

hahaha...
baru pasan..salah taip la..
bukan duit..tapi anak dah dua org..mungkin sbb akak berpantang elok kot..mcm iena x de sapo yg gitau itu kena pantang..ini kena pantang..huhu..

Qriedztsar's said...

rajin hang berblog'an ye... aku tak smpt la nak update... rindu sesangat nak jumpe korg semua...

mama uzma said...

kak
mcm mana nak tahu bape berat blog kita...??kadang2 iena masuk blog kwn..slow sgt nak open..tu salah satu sbb blog dia berat ehh...??

kirana said...

mama uzma,
pasal pantang ni ikut org kot...org kata kalo start tak pantang anak ptama..anak kedua tak pantagn pon takpa..tak tau la betul ke idak teori akak dengar ni

mona,
rajin pon ikut mood gak mona..ehhe
hg dah jauh di sana..nk jmpa lagu mana


mama uzma,
hehehe nak tau berapa kilo ek..ehhehe
kalau lambat loading tu..kira berat la tu..kdg2 tu kalau widget byk sgt pon leh jadi berat,
kdg2 template fancy2 pon sama..nak laju guna jer template basic blogspot

NJ said...

Salam ziarah dan kenal kirana
akak asal org kedah juga ni..emm kita sekapai la no..tapi lama dah dok dijohor ni..jado johorian dah..tapi loghat tu bulih lagi kalau takat nak sembang2 lagu kita..
sudi2 mai la jenguk umah akak no

NJ said...

kak ni x berapa pandai..so nak tanya la lagu mana nak follow kirana ni no?..maklum x berapa celik it ni...

kirana said...

NJ,
salam kenalan..terima kasih sudi drop kat blog kite :)
sekapal kita naaa...

erm...followers gadget sy tak letak kat blog ni..sy pon tak tau mcm mana depa ni follow..tak godek2 pon ..hehehe

amed said...

tolong cik ana..
camne cara nk letak picture
sentiasa kat atas..
sts bawah dr nama blog tu..
nk alihkan ke tengah mcmana plak..
x de option tu
tlg, kasi detail skit cik ana..

utang soklan pon x bayo lg.. :p

kirana said...

amed,
ok..nnt sy jwb detail..nak letak gambar skalik tp..skrg bizi sket ..
sabaq2 na

amed said...

xpa, dh dpt, phm dah..
tunggu cik ana, keraihhh.. hehhe

1 lg sy dh reg nufnang,
kot mana yg nk amik script html
tu?
dulu penah buat, dh ok, kali ni lupa plak nk amik kt mana..
cepat sket jwb..

kirana said...

amed,
hahha sori2...baru terhegeh2 nk jawak soklan

dah ok ke ngn nuffnang.
sy nk jwb pon tak brp clear soklan

axelida said...

tuan rumah,

saya nak tanya soklan sebagaimana contoh 4 & 5... hehehe.. salam perkenalan

haz said...

salam sis salam perkenalan...tumpang tanyer...sy interested nak tanyer kat maner sy leh sewa costume arabian nite?sy terjumpe blogspot sis n kebetulan sy tgk ade koleksi gambar-gambar dinner Arabian Nite/1001 Malam...would u mind to advice...hope to hear from u please email me hz_raz at yahoo.com

lieeya said...

salam... nice blog...:)

linziana said...

hi salam kenal. :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin