TAHUN KE 6 BERAYA DI SINI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, October 13, 2009

TAHUN KE 6 BERAYA DI SINI

u keje mana?
mimos
ooo...court mamoth




dulu2..selalu org salah dengar..sebut mimos..depa kata courtmamoth lak..hehe
sekarang tak konfius lagik kot




acara wajib tiap tahun...




ha tudiaa..gelang dia..kena tambah lagik tu kak tuuu oooiii
selak smpai siku lagi hehe

bersama mama naza..yg baru lahirkan baby kedua 11.10.09..sempat la makan jamuan raya dulu
sib baik konfem baby gal naza noooooo



geng2 perempuan department aku...sebahagian la

gambar gelap....belasah buh gak
bersama gadis paling ayu di dept aku ehheheh..kak suzy jgn mara naaaa
anak 2 dah ni..hangpa jgn cuba dok ngorat dia naaaa...



mimosians..
nak dijadikan cerita..time raya time beramah mesra kan..makanya aku mengambil kesempatan ni utk tegur seorang wanita ni yg ku peram sekian lama utk ku tegur

selalu aku nampak dia kat cafe..memang aku cam sgt2 wanita ni..aku dok la cete ngn geng opis..depa pon dok suruh tegur tapi aku segan


pastu time raya ni aku pi gak beranikan diri pi tegur bekas cikgu sekolah menengah dulu ..

"as'kum..puan ni..cikgu sekolah syed putra ke dulu"

"aaa ya la....saya dok tengok kamu lama dah..rasa mcm kenal ..tapi tak dtg tegur ..saya pon igt bukan anak murid saya la"

"tu la..saya segan takut salah org..tapi saya igt muka cikgu ni"

" kamu ni la rohana ..saya dok review ip kamu " (hihi malu aku..tobat pasni tak present dah ip)

"kalau tegur awal2 dulu buleh kite lunch sama2..nnt naik la opis saya tu"


hehe..geng syed putra..korang igt tak lagi...cikgu haniza yon?skrg keje satu company ngn aku

untung jadi cikgu..anak murid igt smpai tua


persembahan kanak2 tadika mimos



tahun depan aiman lak kot naik perform hehe..tak sabar lak nk tengok



ni tengah tunggu giliran..


nnt tahun depan aku tak leh la senang lenang makan sorang2..ada anak bersama dah :)



tuan blog dan geng joyah sebelah meja..sekarang sudah berjauhah terpisah block

15 comments:

dekja78 said...

sunyi woo org sebelah menyebelah xdak..

contactlens said...

jauh terpisah block jer...joyah ttp joyah..kan?? :P

Mak Su said...

hai mimosians :)

buzzybug said...

tembamnya kak naza...

hijauoren said...

tuan blog, nk tye yg tudung pink tu name nabihah ye? ase cam kawan sy kat kmpp dulu.. kalo betui kem slm kat dia naa

mama uzma said...

OoooOOO...
hihihii

genny da bomb said...

wa...dulu ckgu ngajo..skang ckgu dah keje sama skali hehehe..kejap je masa berlalu kan..hehehe

Fiena said...

wah... dh x jd cikgu.. bagus bagus

Anonymous said...

kensalam kat kak tuuuttt.... member lamer kat utm..

kirana said...

k.imah,
tu yg boss saja nk pisahkan kite kot :P


contaclens,
joyah jarak jauh tak meriah :)

maksu,
haiiii..kembali


niza,
org ngdung niza oooiiii :)

hijau oren,
ya betulll nabihah..depan tmpt saya jer..ehe..nnt kite smpaikan salam awk

mamauzama,
ha tak tau nk kata apa la tu ehhehe


geni,
tu depa tak caya aku kata cikgu aku..

fiena,
last sekolah dia sekolah kuala selangor..dia tak igt akud ari syed putra ke kual asngor

anon,
saya nk smpaikan salam ni dari sapa yerrr...hehe tulis nama :)

Diyanazman said...

ana, tu diaa... awek kat mimos
lawa2 noh?! kim salam kat Bie.. hehe

Abang Long said...

Kelebihan blog. Boleh tau cerita rumah terbuka syarikat lain ...

noorulaz said...

cikgu haniza yg dr pulau pangkor tu ka.. ingat2.. cikgu kesayangan den..

bie said...

hijauoren n diyana : saya ada kat sini gak hihih...cuma jrg2 mengomen ekekeke

kirana said...

diana,
haha depa mmg cun pon...
oo ni kwn cik bie la yer...

abg long,
kelebihan blog..tolong promote company,,tak yah bayar kat reporter :)

nurul.
dia kata dia org aloq staq..
ni cikgu haniza yon...yg free hair tu

bie,
tu tuan badan dah komen dah ehhe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin