ADA GAYA MAMI JARUM JUNIOR TAK? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, October 5, 2009

ADA GAYA MAMI JARUM JUNIOR TAK?

sesi beraya =sesi bergosip? ish tak baik sungguh

bukan bergosip..becerita...sedap sket dengar kan..hehehheheh



LOKASI KEJADIAN : BANDAR TUN HUSSEIN ONN ,CHERAS

RUMAH KAK IPAR



mula2..dok jauh..senyum angguk sengih ja




siapakan mereka yg bercerita itu?aku lak jadi pendengar yg setia
hehee dengar jer yer...tak tambah tak tokok tak tolak
bukan jadi batu api tauuuuu..i bukan org begitu cewahhhhhhhhhhh



tak puas dok jauh2...mai rapat sket ..heheheheehhe
baju merun..mak mentua..baju hijau..biras..
nak tau cerita apa?ermmmmmmmm


LOKASI KEJADIAN 2 : PUNCAK ALAM,SHAH ALAM
RUMAH ABG IPAR

sempat jeling kamera uuuu...anak dah kedepan pintu pon tak sedar diri lagik tu


huishhh abg idi pon nk celah nyampuk jugak tu


icu,mak mentua ,biras ,aku ..hehe org yg sama cuma kali ni biras bertukar lak..
kali ni cerita tak hangat sangat..tu tak masuk rapat tu hahhahaha

sib baik aku tak pakai gelang sampai siku kan,..
tak la...aku bukan suka bawak mulut pon...ni dah depa bukak cerita..aku ni tukang dengar ja...
nk ulang tayang cerita balik gosip depa..aku tak reti la..aku mmg jenis tu..kalo org cerita panjang2..tobat aku tak igt jalan cerita tu..satu poin jer aku igt..


gambar raya dah jumpa..aku upload sket2 selingan cerita merapu aku
gambar diatas gambar gi beraya rumah ipar duai baru2 ni
pastu jgn pening la aku dok ulang pakai baju sama ja no....dah baju beli 3 psg ja..kena la rotate kan...hehehe

11 comments:

genny da bomb said...

hehehehe...ya ka ana tak pandai bergosip???????????????

ada ada nampak mcm mami jarum senior..pakai gelang sampai siku kompem jadi la haha

my little family said...

genny: yang lawaknyer..mula2 dok jauh2..pastu dok dekat terus..haha..

dekja78 said...

Mcm bukan nama nye ana aje kalau kate tk reti gosip....hehehehe..

Abang Long said...

Ini kira boleh jadi MAMI JARUM PENITI.

Tapi MAMI JARUM kena pederaih cakap utara...

Abang Long said...

Ini kira boleh jadi MAMI JARUM PENITI.

Tapi MAMI JARUM kena pederaih cakap utara...

contactlens said...

klu pakai gelang smpi ke lengan compom jadi.....tp klu nk cover, pegangla cawan ke kuih raya ke..hihihi..:P

NaZa said...

macam xcaya je ko xpandai bergosip.. :p

best gak kan ada ramai biras2 ni.. leh gosip2 sket. aku ni menantu sulung.. klu dapat menantu lain camne la yek.. dah la aku ni menantu hantu. ekekek

mama uzma said...

ishhh...
org pompuan mcm mana pun mmg suka
la bergosip2...
org kata mcm isi&kuku x dpt dipisahkan la..hihi...

kirana said...

geni,
ishhh bukan tek reti gosip la...aku tak ngumpat org :)


k.ayu,
hahahh tak puas dok jauh2 tak dengar sgt..kang maklumat hilang ..

k.imah,
hahahhah hehe..gosip yg benar2 aja haha

abg long,
buleh aiii cek cakap utagha...kot hangpa tak paham tergeliat lidah nak baca cek tulihhhhh

contaclens,
masalah nay gelang tak dak haha


naza,
hahaha best2..kalo jadi bahan gosip tu yg tak best..ehheheh

mama uzma,
tak meriah rasa

Encik Azizan said...

ad la skit2 gaya tu..pakai gelang penuh lengan tp ni sprh je..hehehe

kirana said...

en zizan,
mana ada separuh..seurat rantai pon cek tak pakai hehehehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin