MERENUNG NASIB KULIKUTIF | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, October 30, 2009

MERENUNG NASIB KULIKUTIF

sampai bila ko nak tenung ana ooooiiii
dok tenung la sampai keluaq biji mata pon...tak jadik apa kalo dok tenung jaaaaaaa



keliru..kecewa...kenapa oh mengapa!


tekad nak buat sesuatu!



dah2....,hang jangan nak poyo2 pagi jumaat ni....
hari ni bonuslink day kat parkson...bahaya kalau shopping dalam ketiadaan mood ni...
ikut tak ikut tak ikut tak ikut tak ikut

7 comments:

cikda said...

klu xgi..mlm ni tdo termimpi-mimpi...

nieda said...

kalau dah namanya pompuan mesti nak ikut..heheh

dekja78 said...

Merenung masa hadapan yg suram kan ana...hihihi

Makan gaji gak ler kita ni ana ooiii...

Em's Family said...

kite sedih sebab bonus kite sikit je compare ngan orang lain.. malas nak cakap ape.. tak de rezeki.. tapi hati ku sudah jauh dibuang buang.. makan hati tak pe jangan tak boleh makan langsung kan..

contactlens said...

cheh...ingt 'merenung' apa.....tp tajuk posting tu mmg ada kaitan dgn saya.. :(

cendawanintim said...

haipppp..naper nih??!!

kirana said...

aida,
kalo tak gi..duit selamat..
tapi pegi ioi tadi..terbeli gak barang dlm2 tak dak mood ni


k.imah,
huwaaaaaaaaaaa..bila kah sinar kan menjelma..uhuk..tiba2 puitis pulak aihhhhh

mira,
oooooooooooo patut la majuk panjang hehehe..tak per...len kali ad arezki lagik..tp tau kecewa tu ada gak la kan
adat keje ngn org ..gini ler


contactlens,
hehhe...k.imah dok cete..jgn dok pikir ..lagik 2tahun lagik kan ..lambat lagik tu..

cend,
huhuhu....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin