Cuti2 Melaka | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, November 26, 2008

Cuti2 Melaka

aritu kan balik Melaka...asben ajak la singgah banda hilir..katanya lama tak pegi...

cuti sekolah kan..ramai la org .. korang2 yg tak tau nk wat apa..jom pi melaka..
ewah promote pulakkkk

pastu kami pi la tgk eye on malaysia yg dah transfer ke melaka kan..kekal katanya kat sini
best jugak tgk sbb lokasi nya tepi laut..nk naik jugak..tp tunggu bersalin dulu lah..nnt bwk adik aiman merasa skalik




pastu dah ada menara taming sari ni..tak tau la tinggi brp..





benda ni cam putar2 gitu


pon tunggu pas bersalin la naik..asben dah ajak naik..aku lak malas nk kuar keta..panas maaa time ni..malam2 baru best tgk night scenery

tu jer update hahaha..

9 comments:

Shais said...

akak baru nak cadang bercuti di Melaka ...alih-alih hotel semua penuh...kena tunggu mana-mana yang nak cancel...huhuhu.

NONIE AZIZ said...

dekat melaka? ishhhh...nak kena ajak baba ni...

atie said...

Dulu g melaka tak ada pun itu eye on Malaysia..Melaka memang banyak tempat yang nak dituju.Kirana orang melaka eeekk.

atie said...

Oppss...kita tukar link leh tak..

kirana said...

shais,
cuti sekolah mmg lah ..pegi time weekdays la kak

k.nonie,
yo la..ajak jgn tak ajak..best tau..view laut..

atie,
eh tak ..kite bersuamikan org melaka eehe
jom2 tukar link..

Mama Mya said...

wah best cuti2 kat melaka.. dulu bercuti cik mya x de lagi hehehe

cendawanintim said...

banyak betul tau planning awak pas bersalin ni..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

hehe..saya yg dok melaka yg sihat walafiah ni masih lum berkesempatan naik benda tu semua..

klu eye on malaysia dah penah naik kat taman tasek titiwangsa tu cheh yg jauh penah hehe...

masa tak mengizinkan..biasalah klu dok melaka hanya keje..keje..keje..klu kat tempat org tu baru ler jenjalan hehe...

kirana said...

mama mya,
ni cik mya dah ada..bwk la jln kat melaka lak hehehe..

cendawan,
hehe...cam tak tau ..kite ni nafsu mcm2 ahak!

nrina,
biasa la..kalo tmpat sdiri wat derk jer...tmpt org jugak yg diterjahnya hehehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin