My sempoi curtain .. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, November 28, 2008

My sempoi curtain ..

hai korangg..sori ler lambat sket tepek gambor langsir aku ni..
hihi sbnarnya malu jer nk tepek sbb bukannya patern special apa pon..
french pleat biasa jer..so meh la layan gambor yg tak seberapa ni


kat family hall..kat dlm master bedroom pon sama gini jugak


roman blind...masterbedroom..



ni ler tokey langsir..pn sita tu tak nampak lak muka


my hero nk pose jugak tu






sliding living


sliding dining

simple kan!

ok dah...langsir utk bilik2 lain..pakai yg lama dulu :( uhuk!
Senang aku amik ngn org ni..depa datang ukur..pasang curtain track..pasang langsir..semua skalik..siapkan duit saja..
sapa2 nk contact nombor ..bgtau aku..depa ni cover KL,seremban,bukit mahkota,seri putra,nilai,dll ..bgtau jer tmpt korang..

17 comments:

PuteriSatu said...

Ana...memang lawa sesangat...pueh hati.... nanti kasi akak contact no...itu orang ye....hiks...

Simpe tapi nampak elegant...akak suka langsir yang kat family hall tuh...memang cantik...suka jenis kaler dicombind cam tuh...sokerr...sokerr....

AyunasiA said...

cantik la tuh na. simple tp elegant... cewahhh. ni yang berkobar2 nak wat langsir nih... namun apakan daya, nak upah takut mahal, nak jht sendiri, tah biler nak siap nyer. kepala langsir yg ada ni pon tak siap2 lagik huhuhu

NONIE AZIZ said...

i likeeeeee...simple but nice...

SaDi said...

cantik laaa.... mahal tak... huahuahua... kalau harga boleh runding... boleh laa sadi tempah utk raya tahun depan.... huahuahua... yang paling cantik... curtain for family hall... so sweet.... hehehehe...:D

no need to reveal said...

salam perkenalan...

hehe..boleh tak nak tahu jugak no telefon tukang langsir tu..kita bakal duk nilai tak lama lagi hehe..nak cari org buat langsir hehe

Ogy said...

kirana g nk tahu gak nombor org tu...kain tu beli tempat lain ek?
upah jahit jelah kt org tu...?

kirana said...

kak puteri,
hiks..elegan tu tak tahan tu ahhaha..boleh2 nnt nak wat langsir mintak ngn ana

ayunasia,
kalo simple2 upah murah jerrr..
sy tgn keras mmg tak reti jahit ehhe

nonie,
hiks..

Sadi,
tempah murah jer kot..ikut pattern la..kain tu la yg tentukan rege hehe..kain kat family hall sy tu murah jer..rm12/m

reveal laaa,
hehe..boleh2..bila nak masuk umah..org tu mmg leh pi umah bwk catalog kain seme lah..sng ..

ogy,
kain seme amik ngn org tu jer.,.
dia ada byk jenis kain..nnt di bawak la sample kain ke umah kite..sng..corak moden ada..bunga2 ada..

azreen said...

kirana...salam kenal ek...lawa curtain tu...masuk rumah baru ker dik? nama ur son sama mcm anak akak yg sulung... :-)

Faina Arisya said...

simple.. nice.. sesuai untuk modern style..

cendawanintim said...

sukeeeeee, simple but nice..

Mama Mya said...

cantik laa.. sedap mata memandang..

KV said...

langsir ahkak lagi simple dik. Maklum ler jahit sendiri. Nak tunjuk pun malu. Ececeh.

atie said...

Corak simple tapi taaantek la...Na,masuk rumah baru ekss,langsir pun mesti baru

bib said...

ana, bape die charge untuk roman blind tu ek?

kirana said...

bib,
utk roman blind kat masterbedroom tu=rm174 satu ..walopon kecik tp upahnya kira harga minimum utk 4 kaki

yg kat living tu =rm252

kirana said...

k.atie,
sy mmg suka yg simple2 jer :)

Anonymous said...

kak,

boleh dapat kan no tukang jahit nie..dia ada provide railing installation sekali x.. emel ke: amiriman0311@gmail.com..teriam kasih

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin