ok bali...daaaaaa! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, November 14, 2008

ok bali...daaaaaa!

okeh .. minggu ni settle cete bali..mgu depan start cete lain plak..

ni aku bg detail supir pak aris ni..utk menjawab pertanyaan Ogy :-

-Pak ARis -+6281558320380
-best ...dia tak kira ..tunggu kite shopping ke apa ke..lama mana tak kisah..ikut larat korang ler nk berjalan..
-mintak dia tlg tawar2kan harga barang...mmg dia yg offer utk tawar pon

-caj :- Rp350k sehari termasuk minyak,driver
pendapat aku..lg senang hire supir...sbb timing ikut kite..barbanding kalo amik tour package kan
-pastu..kalo korang rasa nk sewa keta nk drive sdiri..aku rasa batalkan saja niat hehehe....sbb jalan kat sana kurang sistematik aku rasa..pastu hon2 kat sana tu dah biasa laa






kat ngurah rai airport..tgh tunggu flight landing..tu flight baru smpai tu


pasal air asia ni kan...
skrg ni LCCT ni tgh upgrade..kalo gi nk lepak2 tu mmg siksa la...tmpt nunggu kat dlm ciput jer..utk mommy ngn anak kecil jer..kalo nk duk lepak2 tu..dok ler kat luar yg panas tu..krusi byk ler kat situ

pastuuuu...dah masuk tmpt menunggu utk berlepas ..dulu masa nk gi sabah..aku tgk ada tmpt khas utk ibu2 peknen n babies ni..so tak yah la nk beratur panjang sama2 org biasa kan..
kali ni aku expect pon mcm tu la jugak...

rupa2 nya tidak ada yaaaaaaa.,..huhuhuhu...nak tak nak ko kena la beratur...tak kisah la ko sarart ke..ada anak kecik ker..makanya aku pon berdiri beratur jugak la..sbb nak amik tmpt best kan..asben dok jaga aiman..so aku kena la beratur..jenuh gak la ngn perut sarat ni berdiri


masa nk balik..kat airport ngurah rai bagus sket sistem nya..
ada line utk express boarding..
so disebabkan aku ni peknen..maka aku dilepaskan dulu...hehehhe..best sgt2..
jalan dgn tenang dgn blagaknya hehehehehhe


see....kosong lagi flight..boleh pilih2 nk duk mana..
kami pilih dok depan ler...




bosann...3 jamm nk sampai huhuuh
hmmm...aku pegi bali ni amik pakej AA yg murah banget
masa tu offer bulan feb kot
Kos tiket + hotel 4d3n utk 3 branak kami =RM925
Tax kat airport ngurah rai =Rp150k ,so = 2x rm50++ =Rm100 ++
so total kos = RM1k + jerr
boleh la kannnn..
rasanya ni penutup acara cuti2 kami utk 2008..cukop la..local n oversea hehehe...tunggu la nx year kalo ada rezki lagi
AA tgh promotion lagi kan skrg???hmmmmm

1 comment:

cendawanintim said...

ala, takper wakkkkk...citer la lagik...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin