Jom usha projek kat s2 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, November 5, 2008

Jom usha projek kat s2

jom jamu mata tgk rumah2 kat sban2 yg tengah buat ni..
kami ni saja la meronda tgk..suka tgk
color2 cat pon cam best jer rumah yg baru2 ni..

nak masuk sini round tgk keindahan rumah dlm ni..tp pak guard tak kasi masuk ronda
almaklum ler rumah mahaiiiiii...huhuhuuhu ..aku amik aura jer la...rumah ni bertentangan ngn VH..kira lalu jalan amik angin org kaya jer la



ni type venezia ke apa nama...suka color cat tu..hijau lumut kecoklatan


ni tak igt nama apa..semua kat sini underground cable n covered drain












nak masuk tgk showhouse..tp aiman dah tido..pulak tu ada org jaga..for sure aku tak leh snap gambar2 nnt hehehe...
saja ja ni tolong sevey kot2 ada kwn2 nk meriahkan sban2 ni hehe..
jom ramai2 dok sini..
jom kak imah!

6 comments:

k.imah said...

Hasutan baik punye ni....Ya allah kuat kan iman ku..aminnn...

PuteriSatu said...

seronoknye tengok umah orang dah siap....hiks...

Ogy said...

cantik2nya rumah kt seremban

PerantauSepi1306 said...

yahhhhh skang ni area luar KL jadik tumpuan sbb with the same price u can dpt umah with land kan whereas kat kl leh beli apartment and condos jer lah

ado yang sama tapi itu mau gaji lagi busat lorrr... ;p

PoKLi said...

yeszaa.....best rumah kat seremban......bila lagi nak rumah besar? nak tunggu tua? masa tu anak2 pon dah ada rumah sendiri

kirana said...

tudiaaaa toeky mas dah jejak ke blog ku hehehe..
jiran setaman jmpa di alam maya

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin