uniform itu.... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, November 20, 2008

uniform itu....

mengingatkan 2 tahun yg lalu..huhuhuhu
takutnyaaaaaaa...lagi sebulan lebih jer lagi nk bersalin

lagi sebulan jer lagik jugak..aiman nk masuk 2 thn..tak dak celebration kot tahun ni...tgu adik kluar dulu lah apa2 pon

masa ni post-natal checkup..doctor nk remove polyp ..tu siap kena pakai uniform tu
aku dah nanges..sbb takuuuutttt..siap mintak doktor bg ubat tido lagi..
tp akhirnya..bila check polyp dah hilang..sib baik la doc tak inject ubat pengsan lagi ekkekeke..

6 comments:

cendawanintim said...

ada polyps?dia buleh ilang cenggitu erk??

SUZIE APAI said...

owh tgh sarat yer...juzt take care mama aiman..yg 2nd ni, boy or gurl?

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

huhu..serem..serem..jgn kata pakai baju..masuk dlm wad pun dah naik bulu tengkuk apa lagi nampak katil tu huhuhu...

saya masa lahirkan zarfan pun zikry baru 2 tahun...sambut masa lepas zarfan lahir..kesian sbb dia demam 2 bulan lepas kelahiran zarfan sbb ntahlah...dia tak suka adik dia kot...tapi tengok cam dia murung dan tak nak dekat kat saya...lepas habis pantang baru dia ok dan mula sayang adik dia...

agaknye dia ingat adik dia tu cam makhluk asing kot..kecik je hehehe...betul sbb kat hospital dia suruh sape2 yg dekat dgn saya balik atau ikut dia keluar..dia tak nak dok dlm..bila nampak baby kecik tu...

nak tanya polyp tu ape ek?

rynas said...

hehhehe...saper tak seram bila kena pakai baju tuh. saya dulu g check up biasa jer sebab lg sebulan nak bersalinkan ttp subuhnya dah masuk wad..petang bersalin sebab dah turun darah...perasaan takut dah kurang lerr sebab tiba-tiba jer kan sakit nak bersalin. org dok plan hujung bln awal bln plak. apa2 pun semoga ana melahirkan baby dengan selamat. awak prepare normal ke csert?

PuteriSatu said...

na..mana ada orang nak bersalin tak takoooooot...semuanya takoooooooot....tak per..akak doakan semoga segalanya dipermudahkan..insyaallah..

kirana said...

cendawan,
aa ilang jer..ala dia cam ketulan daging kecil jer..adala sklai tu tgk cam kluar darah period gitu

suzie,
aa tgh sarat la ni..hehe..insyallah bb gal kali ni

nrina,
agaknya zikry tu majuk kot..mesti dia rasa org tak syg kat dia pasni..tak tau la aiman cmner..skrg ni nampak cam dia suka jer kat baby

polyp tu cam ketulan daging kecil..sbb dulu masa 60 hari pon sy still ada darah lagi..tu doc check tgk ada polyp,ish nk explain pon tak tau heheh

rynas,
huhu takut2 jugak..hehe..dlm hati ni cam nk csect jer..ekkeke..cam sng lak rasa..tp asben cam suruh normal..kite pon try normal la dulu..

kak puteri,
doa2kan lah yer ...debar2 jugak ni

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin