kitchen cabinet phase 3 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, November 4, 2008

kitchen cabinet phase 3

semalam...cina kc tu start wt keje..dia kata sehari leh siap..heheheh
aku pon ngn tak sabarnya nk balik keje nk gi tgk lerrrr..
tup2..dpt tepon asben kena ganti kwn dia standby puloooookkkk


terpaksa menahan kebasaran ini..nak gi tgk sdiri ..malas la nnt nk kena kejar aiman

so arini asben cuti..aku suruh gi amik gambo emel kat aku..ahhaha..tgk ..tergedik2 tul kan aku nih..bukan apa..nk wat progress payment..kalo ok..nk suruh asben gi bayar kan dulu..
sbb tak mo pegang cash byk2..sblm gi bali ni..takut lak nk tinggal duit kat rumah..

so ni gambar latest as today ...cermin lom pasang lagi..kabinet bwh tu pon tak siap lagi




blurr lak yg ni...pixel kurang kot
simple jer kc aku...



serombong asap...heheh..sib baik bejaya fully covered kat dalam..
so tak nampak lah ducting tu kan


arahan puan rohana ni..mana tau kontraktor tu main belasah jer masuk ngn kasut
aku kan baru cuci....

11 comments:

PuteriSatu said...

Naa...cantiknye naaa....cantik terletak je kan....

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

huiiihh..cantiklah...bersemangat nak masaklah lepas nie hehe..

k. shahi said...

good taste......nice kitchen you've got...

SaDi said...

cantik... menarik... :)

amizah said...

canteknyerrr kc dier...dah nak hampir siap tu...biler nak pindah????

Shais said...

amboiiii...cantiknya. lepas nie bertambah rajin la nak memasak:)

k.imah said...

huhuhu jelesnye...cantik giler..ni semangat berkobar ni..heheheh

AyunasiA said...

cantikkk... nampak kemas jek. jeles ar nih.

PerantauSepi1306 said...

cantik kitchen cab tuh.. simple but nice.. cuma serombong asap tu jer, mcm hmmmm ada rezki upgrade sket lorrr kasik lekat kat dinding.. :D

Iza Shariza said...

Laaaa... Ni Ana kwn Zack kerr.... patut la macam familiar jek gambar2 dapur ni.. huhuuuuu..... ingatkan kirana mana la... hehheee...

waahh.. cantekknye umah... nnt nak tiru.. hehee..

ana, worktop tu pakai apa ekk..tiles ke?? besarnye dapur...

kirana said...

IZA,
AAA ANA KWN ZACK LA..HEHE DIA FWD2 GAMBAR NI KAT IZA KOT..DOK MINTAK NGN SAYA ARITU

TABLE TOP TU PAKAI TILE 2X2

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin