Gambar Profile | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, March 25, 2009

Gambar Profile

Aku saja nk mereka2 tagging game..dah ada ker?kalo dah ada pon buat jer la
sbb aku tak puas tgk gambar profile kat situ..kecik..

1.Letakkan gambar profile anda



2.Terangkan apa maksud gambar itu?

Gambar muka aku..tak da maksud apa2..cuma senyum tu mungkin aku tgh syiok sdiri amik gambar sdiri,gambar berlatarbelakangkan opis aku sebelum pindah blok baru,kat kerusi tu jaket TNB ..bukan aku keje TNB tp bersuamikan pekerja TNB

3.Kenapa pilih atau letak gambar itu?

Supaya reader dapat mengenali penulis yg sebenar...makin dekat dihati kalo igt muka kan ..ewahhh

4.Tag 5 lagi blogger yg selalu kecoh kat blog anda

aku nak tag top 5 commentars (pd masa aku tulis ni) yg selalu kecoh kat blog aku..kekekek
pasni kecoh2 la lagi..aku sukaaaaaa

1.en shaifulsafar photographer
2.genny da bomb
3.cik niza buzzybug kaki jalan
4.cik da kwn baik sekampung sekelas sebelah meja
5.KV cewek kelate

5 comments:

cendawanintim said...

wahhhhh, dah pandai reka2 tag nih..bahyer..bahyer!!

buzzybug said...

owh! kena tag. saya suka. sbb saya tidak ada idea nak update blog. wahahaha.

shaifulsafar said...

oh...??? bertambah lagi hutang tag saya.... tak pe2.... give me time...

wohahahaha!...

genny da bomb said...

kenapa aku???alamak apa aku nk ngarut :P

kirana said...

cend,
asik org ja dok kasi tag..hehehe

niza,
sila buat

shaiful,
buat ya..pendek ja tag..ahaks..memaksa

genny,
buat!jgn byk bunyiiiii
ewahhh pandai aku paksa org..kalo au kena..bukan main ngelat lagi ehhehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin