i wish.... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, March 4, 2009

i wish....


agak2 brp ek kos wat built in tv cabinet gini?
tak sevey kat kedai lagik
kalo boleh nk letak lcd kat panel kayu gitu ler


bilik tido idaman...simple..tenang..
color yg aku minat..earth color

aku letak ni bukan nak beli lagi.. nk sevey2 rege dulu.. :)
kalo beli divan bed tu kan....sheet utk yg bwh tu ada jual kat mana ek?tak penah sevey ..konon2 nk beli divan bed..pastu buat panel kat kepala gitu ler..hiks..
kalo mahai tak jadi lah..
owh ni sevey2 dulu...nnt homedec 30april - 3mei ..igt nak pegi tgk2 ..tp kena amik cuti lah..tak sanggup nak pegi time weekend..mesti ramai org

harap2 takde argument dari bapak aiman
"buat la ikut suka awk" ..bestnya kalo ayat ni keluar dari mulut dia :P

biar lambat tp asalkan dapat capai impian ku ~my prinsip


**pic credit to forum cari.com.my ..

11 comments:

shahi said...

ana.... sheet untuk divan(bahagian bawah tu) panggil bed skirt.... kat mana2 pun ada jual... jusco, home's harmony pun ada.... kat mana orang jual cadar, sure ada jual bed skirt tu.. ... beli lah divan.... hehehe.. k. shahi memang guna divan....sekrang nie tak der lah mahal sangat pun...

kirana said...

k.shahi,
ooo bed skirt ek org panggey hhiii istilah pon tatau..nampak nau tak penah sevey

shaifulsafar said...

kabinet gantung tu.... dalam 2-3k jugak tu kirana... tgk material la... macam KC gak la...

biasanya org buat KC...ade buat benda ni jugak....

p/s: kat ikea pun ade yg jenis2 camtu...tapi rege 2 kali ganda la dgn yg kita tempah kat kontraktor.... :-)

my little family said...

Ana, sama la kita. MA pun suke yang simple mcm tu.. jom kita pakat2 survey..hikhik

genny da bomb said...

cantik bilik tido tu

My Blog said...

duk area mana.. saya baru lepas buat semua tu.. leh kongsi-kongsi harga..

atie said...

nampak tenang dan selesa amat nih...

cikda said...

aku berkenan a set bilik tdo tu..mau nyer xbgn gi keja..sayang nak bgn..

SUZIE APAI said...

warghh...ini puluh ribu riban nyer projek...btul biar lmbt asal tercapai impian..hehehhe

kirana said...

shaiful,
aduhhhhhhh sesak napas!

MA,
jom kongsi duit nak? :)

geni,
mesti la cantik..bilik hotel geni oii

myblog,
oh sudah bagus..share la ..nnt sy jengah blog awk

atie,
mmg tenang..tp tak tau la kalo umah sdiri ni..takut jadi tongkang pecah jer

cikda,
hehehe..lepak kat bilik jer la..

suzie,
ish mana ada puluh riban suzie..
kite carik hok murah2 jer la

genny da bomb said...

cet...aku ingat bilik umah sapa :P tertipu jap aku..kalo byk duit mcm2 nk buat ng umah aku tu..tp nmpknya simpan dulu la..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin