hose gas | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, March 17, 2009

hose gas

atas permintaan geni nak tgk macam mana sambungan dan kedudukan tong gas kat dapur aku..
ni aku persembahkan ..
geni tertanya2 sebab bwh dapur aku tu ada drawer..so mcm mana letak tong gas?
jawapannya : tu haaaa letak sebelah tu..tgk gambar


pastu wat lubang utk hose tu kat kabinet
still tak menggangu sistem drawer tu
hose tu jugak dipasang siap2 oleh kontraktor kc ..kami just bwk tong gas smbg jer

alang2 amik gambor dapur..aku nk tayang jugak bekas ikea ni
suka!cute.igt nk beli lagi satu set..rempah kan byk jenis lagi..

10 comments:

shaifulsafar said...

kat jusco seremban2 ade offer hood + Hob + oven jenama PHI RM2599....

agak2 worth it tak kalau amik?...
taku barang tak bagus jer.... huhuhu... kalau ade idea... meh la kongsi ngan saya yg tak berape cerdik nih...

kirana said...

shaiful,
PHI tu philip ka?ker nama brand PHI ?

saye tak tau nk kata bagus ke tak..kalo tgk harga offer tu murah la tu

yang penting tgk suction power brp,cuba test kuat tak nk sedut asap tu.. saye punya 900m3 ..pon dah cukop ..
pastu tgk api ..sesuai tak utk masakan kite ni..sstgh brand tak sesuai utk org asia masak..api slow sgt
pastu tgk la..nk auto clean ke ..nk manual clean ker
pastu cuba test ..bising ke tak hood tu

lagik satu..brand yg best rasanya RINNAI ..japan mari..
tp mahai sket la..

saya punya FOTILE ..so far ni ok la
masak tumis menumis tak percik as long pilih fan yg bersesuaian..
pastu bunyi pon tak bising sgt

Anonymous said...

Salam..
Feel free to visit my online business at http://shoppingparadise.fotopages.com Menawarkan pelbagai jenis brand new quality children clothes, books toys etc original from UK..
tq

genny da bomb said...

ooo camtu ka kekdahnye...heheh baru la aku clear sket..kekekeke..kalo aku dh pasang siap2 dapur nnti org kc la yang akan tebuk lubang tu..ok2 tq baru la nmpk gambaran dia...

weh bekas spices hg tu sama cam aku muahahahaa...tp dh lama dah la aku beli..takde la kilat2 cam hang..aku wat boh 4 beradik yang sll pakai tu je la..garam kunyit tak cukup nk boh..smlm aku dh pi tgk gril tu..warna dia cam warna tembaga tu hehehhe..mmg warna camtu le..keras la besinya..bak kata abg mat..kalo org nk gergaji tu kita smpt sedar la hahaha..wat lawak lak dia..hehehehe

my little family said...

bekar ikea tu mmg cute kan? last year ms p Ikea MA beli 1 set, br2 ni tambah lagi 1 set..hehe..skrg dah ada 8 botol..kaler dia leh matching kan? (xsabar nk tunggu dapur siap, sebenarnya xmula lagi ponn..hus suh tunggu sat..nk kena p pilih dapur dulu)

my little family said...

Ana, mana p shoutbox? xde pun kat tempat biasa?

xsabar nk tunggu siap kitchen cabinet. hehe...mcmana la rupe KC MA nanti ekk? berangan jap..hikhik..

kirana said...

MA,
aa cute kan bekas tu..igt cam nk beli rack la letak

shuotbox dah remove..sbb asik problem jer...buat la cepat2 MA ..tak sabar gak nk tgk kc MA

fantaghirolynn said...

comeinya bekas garam, kunyit dll tu... nak juga..
kirana, tempek la gambar rack yg u maksudkan tu..

kirana said...

fanta,
tak beli lagi..nk tepek cmner :)
hehe bila ntah nk pi ikea..

fantaghirolynn said...

cari2 juga dalam buku ikea.. tapi xtau yg mana 1.. kalo kirana rajin tempek lae gmbar yg ada dlm buku tu... :p

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin