Macam makcik kah? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, March 16, 2009

Macam makcik kah?

aku nak merapu sket la petang ni..
baru pas meeting..kenyang mkn roti jala ngn spageti..nk mula wat keje liat sket..
sblm nk smbg keje..nak merapu sket :P

sebelum ni kan aku pakai spek..kalo tgk 2 3 entry sblm2 ni
kisahnya..aku tak sempat nak beli lens..stok lens dah habiss maa
maka pakai la aku spek ke ofis dan ke mana2..sblm ni aku pakai kat umah jer


bila kat opis..ada la srg mamat ni..dia jarang or tak penah tgk kot aku pakai spek
smpai tak perasan tu aku la..
skalik lalu "laaa ana ke ..tak perasan..pakai spek"
2 kali lalu "macam makcik2 la ana"

huh yg last ayat tu sgt menggoda jiwa ku!!!!ahak..
terus aku berniat dlm hati nk beli lens minggu ni jugak!
tak mo la jadi makcik2 sebelum usiaa :P

mak cik ana???no no no..kak ana..yes ...


sekian saja topik merapu saya..harap jgn marah entry tak berfaedah :P

9 comments:

gadisworld said...

sama aaa ngan gadis..dah tahu mata tuh k.o tetap tak mau pakai spek..apa taknya org penah tegur mcm makcik..terus tak jadi pakai..walaupun baru buat jer..he..he...last2..nak tgk jarak jauh skrg nih pun merangkak2..he..he

SUZIE APAI said...

iyerr..harus guna lens after dis.. makin ranggi la mama ni..

genny da bomb said...

kalo camtu..aku ni org panggil makcik jugak la ye..hahahhaa..tp takde agi org pggl aku makcik kekekekekkeke...panggil akak or ingat aku ni lagi muda dr dorang ade la...muahahahhahahahha...sila jgn cerca aku kekeke..

aku ada try satu produk mata ni..tp aku tatau lagi la sejauh mana dia ok..aku dlm tempoh percubaan lagi la..pape nnti hang ym aku kalo nk tau ek

NaZa said...

aku ada dengo ayat tu... tp ayat yg makcik tu xde plak.. hihi. tp ada ke makcik2 pakai spek pattern ranggi2 ni?

kirana said...

gadis,
lorrrr..cepat pakai lens..jgn seksa mata gitu...nnt lagi teruk mata

suzie,
aku mmg pakai lens pon sblm ni..hihi stok dah habis tu terpaksa tu..

geni,
oit geni!cubaan nk bgtau aku hang awek muda kan.. :P
produk tu namanya permata hijrah ker?

kirana said...

naza,
yg ayat makcik tu dia tegur aku kat tmpt aku ni..
mak cik rocccckkkk!

gadisworld said...

gadis dah beli dah lens ari tuh..siap pakai color lagi..he..he..tapi lens kosong jer..takder power..he..he..nak bergaya jer lebih tapi mata still tak nampak..he..he..mmg nak beli sekali lagi lens..tapi sbb mata gadis nih rabun silau,dia kena wat asing..dah tanya dah ari tuh..kena dlm rm200++ tuk sebulan..adehlerrr...tu yg slow dulu tuh

k.imah said...

siapakah org itu ana...eemmmm....

enina said...

sama la.. kalau pakai spek sure macam makcik.. taktau apsal.. dahla tetiba tudung terus jadik besar haha.. mmg fail lah pakai spek

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin