AISYA TANPA AIMAN | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, May 25, 2009

AISYA TANPA AIMAN

aiman tak ikut masa ni...bwk diri ngn pengasuh ...



nak tayang kat auntie ila..aisya pakai baju auntie kasi hehehe
bila la nk gi visit kawan aisya ni...




aisya dok tarik kaki pastu dok isap ibu jari kaki kan.....
hamboiiiiiiiiiiiii...aku dah dpt warning dari pengasuh tu...
"ko jaga2 ana..aisya dah isap jari kaki tu"
...budak2 tengah explore kan...dia nk try apa yg dia boleh la...
tu jawapan aku la..tp tak menjawab la aku depan kat k.chom hehhehehhhehe

17 comments:

my little family said...

Ana,bz weh..xdan nk upload nih.. tp tak sabar2 nk komen pasai waheeda & Akhil nih..gerammm tul klu jenis gatai2 & xreti nk jaga hati bini xkira la ustaz ka mustaz ka....

atie said...

Very the purple aisya hari ni ye na....Comel sangat!!!teringin nak beli baju kembang huhu

rynas said...

ana kdg2 hanya kebetulan...dulu masa Durrani mmg dia suka hisap jari kaki tup-tup ngandungkan fahim. ttp kali ni Fahim isap jari kaki jugak...biasalah tu dia tgh explore...Fahim tak mau adik lagi...dia kecik lagi hehheheh

Mak Su said...

wah! dia mintak adik

mrs rux said...

tu la kan..org melayu kita nih..byk beno assumption (ker apa ntah la)..asal isap jari kaki,ingat nk adik..padahal aku rasa mmg dh mmg peringkat baby by certain month dia mmg aku sampai ker milestone isap jari kaki.isk..emo laks aku nih!

cikda said...

ana..
hahaha productive a hg wei..pass aku satu...bulat mata anak hg

:: HUSNA :: said...

ana hg kena bjaga2 ni... hihi..
kalau nk tmbh pon ape slhnyer...

genny da bomb said...

hihi budak2 nk explore ja tu..dulu nuqman pun dok geget2 ibu jari kaki dia..selamat ja aku smp skang tadak pun lagi hehehhehe...

bulat mata anak hang ni..

kirana said...

MA,
HEHEH SABAR2..SAMA KES NGN NORMAN GAK LA TU

K.TIE,
BELI LA..PASTU BAGI KAT AISYA HEHEHHEH

MAK SU,
HAIIIIIPPPPP...MAK SUUUUUUU

WANIE,
HIKS..SABAU2...KDG2 T KEBETULAN..MCM AIMAN DULU NK DPT ADIK..MMG ADA TANDA2 CAM ORG TUA2 KATA TU..TP UTK STAGE AISYA SKRG LEBIH KPD NK EXPLORE


AIDA,
HAHAHHAHA AMBOI2...MAIN PASS2 LAK NOOO...
MATA DIA TAK BULAT SGT..AIMAN LAGI BULAT KALO TGK MASA DIA KECIK DULU



HUSNA,
JAGA2 LA NI..HEHEHHEHE
KO JGN DOK SEBUT TAMBAH..TAMBAH NASIK AKU BULEH


GENI,
SELAMAAAAAAAAAAAAT GENI EKKKKKK

BULAT KE WEHHH ..AKU NAMPAK TAK BULAT LAK..CAM MATA KUCING SKET2 AKU TGK

AkMa said...

cantik la dress aisya..

AkMa said...

anak sy pun umur 6 bulan skang ni suka gak isapjari kaki..rsnye memang baby mcm tu la..

mama uzma said...

anak iena 6bln gak...nasib baik x suka isap jari kaki..mungkin kaki dia gibam2 sgt kot susah nak tarik...hahahaha

kirana said...

AKMA,
TU LA KAN..BABY TGH EXPLORE.. :)

MAMA UZMA,
AISYA NK WAT GYMNAS :p ..CUBA AWK BUAT ...BULEH KER TARIK IBU JARI MASUK MULUT AHHAHAHAHHA

genny da bomb said...

aku tingin gak nak ada baby girl ni..hahah..leh bagi pakai baju cantik2..anak lelaki balik2 baju suar jek..huhu

kirana said...

GENI,
PI LA PROSES :p

genny da bomb said...

hang ingat cam kupas kacang ka nk proses hahahaha...

dah dah aku nk balik dah..esok pagi aku sambung menggila kat sini kakakakkaa

mama uzma said...

hhahahaa.........
mana la leh iena wat gitu kak...
mau lain yang jadi nanti...keh3..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin