PASNI TAK NGIDAM DAH | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, May 29, 2009

PASNI TAK NGIDAM DAH

malam tu....dari seremban terus ke damansara..semata2 dia nak makan tomyam vicchuda
dulu2 aku selalu gak makan sini..masa tu selalu lepak rumah ila..dia la yg perkenalkan tomyam ni..pastu aku bawak asben lak..terus dia terpikat..teringat2 lak tu

tiap kali sampai kl..nak gi vicchuda..aku la rasa jauhnya lah semata2 nk mkn tomyam kan


ni la restoran nya..staf nya ramai org siam


jgn jemu tgk tudung aku tu...aku dah tambah koleksi dah..heheh
aku mmg suka pakai baju hitam..nampak kurus :P

si shaifulsafar tu pi borong kat wife dia 5 lai lagik tu...baguih sungguh nooooooo



ni la org yg ngidam ngalahkan org peknen

ni jer nak makan pon...aku oder nasi goreng kerabu..
tomyam nya dah lain..asben agak kecewa di situ.dah rasa tak macam dulu..tukar tukang masak kot..
aku rasa ok ja..boleh jer lagik nak makan

pastu dia kata"pasni tak teringat2 dah la.."
malam kami makan tu tak ramai org lak...oder cepat jer dpt..kalo tak..jenuh nunggu...


**selamat berhujung minggu,saya di jusco :)**

21 comments:

genny da bomb said...

ana...kt opis aku ada satu kedai makan siam...tomyam dia mmg sedap gilos aaa...hang kan suka pedas2 kan..fuyyo terangkat weh kalo makan situ..tp kena cepat aa..kadang aritu aku nk mkn lunch pun dah abis..last2 oder mee goreng ja yang tinggal..

arediks92 said...

ppssssssss igt x aku,ko n zack mkn kat situ, masa tu ko belnja aku tlg wat hantaran kawen heheheh.

husbnad aku cukup suke le kedai ni, tp dah lama no x g sana

:: HUSNA :: said...

ana kt shah alam pon ade tomyam sedap...
hg penah dgq FAMOUS THAI tak... kedai dia kat plaza shah alam / plaza masalam dkt2 dgn hotel concorde tu...
harga mahai sikit la...
kt situ pon ramai pekerja siam...
tom yam seafood dia mmg marvelos....
terangkat....

:: HUSNA :: said...

ana sape yg dpt 29k tu...
betuah no....

rynas said...

dah lama betol tak makan tmpt yg jauh2 ni selalu makan area umah jer. bangi..bangi..

mama uzma said...

akak...
kat mana tempat tuh...??

dr_wahida said...

akak penah makan di situ..sedap tapi lambat.

Zawiyah said...

ana..aiman mana??

cendawanintim said...

masa peknen nih, tomyam memang buat kecur liur..huhuhu

SUZIE APAI said...

saya pun suker peknen...

psst...chantik la ko pakai tudung ruper gitu...hiks!!

KV said...

erkk..teringat tomyam dlm pasar dpn opis akak ni. Nak gi beli lah jap lagi. Meleleh ni!

shaifulsafar said...
This comment has been removed by the author.
shaifulsafar said...

ana... mana dapat info 5 helai tudung tu?.... :-)


jumaat aritu... nampak org tu dgn abg ali dia kat jusco...wahahahahah!...

kirana said...

GENI,
NNT BILA2 LEH LA TRY ..HANG BELANJA

JIJI,
HEHE MESTI LA INGT...JASA MU DIKENANG...:)

HUSNA,
OK NOTED..NNT BILA SMPAI SHAH ALAM LEH CARIK ..TP KALO KO BELANJA LAGI BEST KOT HEHEHEH


RYNAS,
HEHEHE KAMI PON JARANG ...SEKALI SEKALA JA

MAMA UZMA,
HIKS CAMNA NK BGTAU NI ..KEDAI DIA TEPI JALAN LDP..BELAH KIRI..DERET2 NGN AMBANK..CIMB SEME TU

DR WAHIDA,
YA BETUL DULU LAMABT GILER...
SKRG NI DAH TAK LAMBAT..ORG PON TAK RAMAI SG TKOT MLM TU

CEND,
YG MASAM2 MMG KECUR TIME PEKNEN NI :)

SUZIE,
KO NI SUKA LARIK TOPIK TAU
SAJA LA TU NK BG AKU KEMBANG :p

KV,
JGN MELELEH ..KANG TAK VOGUE ORG TGK AHHAHA

SHAIFUL,
KAK NISA LA BGTAU HEHEHE


OIT..NAMPAK KA KAMI..AWAT KAMI TAK NAMPAK PON..TP RAMAI LA ORG..NGN Q PANJANG HUHUHU

kirana said...

K,.ZAWIYAH,
AIMAN TAK IKUT..PENGASUH PINJAM KAN ARITU..ANAK2 DIA BALIK NK MAIN NGN AIMAN

shaifulsafar said...

heheh... kak nisa tu main belasah je sebut... saya baru je beli 2... yang lagi 3 tu comming soon... heheh

saya nampak masa tu u ngan hubby baru sampai kot... kat depan oldtown kopitiam... tgh dok kene ayat ngan promoter kredit card kot... betul2 lalu kat sebelah...hihihi...

saya nak hantor trolley penuh 1st round dah time tu... yg 2nd round trolley tak penuh... sebab nak kejar solat jumaat... berbaris nak bayar pun dekat sejam masa 2nd round tu... huhuhu...

kiranya ni 1st xp pergi jusco sales... worth it... damage = claim voucher RM40.... fuhhhh!

kirana said...

SHAIFUL,
OOOOO ORG DOK PROMOTE JUSCO CC LA TU..
HUISH SAMPAI 2 ROUND TU..SAKAN SUNGGUH..HEHE
KAMI SMPAI 915..TGK2 ORG DAH PENUH TROLI..TAK SUKA Q PANJANG

WAH DPT VOUCHER BYK TU.. KAMI DPT RM30 JE

shaifulsafar said...

hehe... saya pun kene tarik gak ngan budak pempuan yg offer CC tu... saya cakap saya dah tak layak nak apply CC.. sebab kredit rekod saya dah teruk sangat.... tu pun masih nak paksa isi borang... saya biarkan jer.... hahaha

mama uzma said...

hihi...
nanti tanya en abg tau x tempat tuh..

shaifulsafar said...

boleh lawan tom yam dol tak tom yam kat sini?

kirana said...

MAMA UZMA,
AA EXPLORE LAH...OTW NAK KE OU TU TGK2 KIRI2 JALAN TU

SHAIFUL,
KALO TOMYAM MALAM TU..MENANG KAT DOL TOMYAM NGN TOMYAM TURBO

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin