RM5 TOILET | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Sunday, May 17, 2009

RM5 TOILET

kali ni nak borak2 kosong jer la...aku kat merlimau skrg ni..derang tgh layan AF..aku spt biasa...tak minat..tgk gitu2 ja ntah tak tau kenapa ..dari AF1 smpai la ni malas nk layan..kdg2 dah bosan ngn program realiti ni..mcm2 jenis program..semua org nak dapat duit dgn senang....hmm sapa tak nak kaya sekelip mata kan..

program realiti yg aku minat..Apprentice.macam skema ja kan minat program ni...aku suka..ada isi.

eh aku nak cerita kisah toilet rm5 ..hahaha....masa aritu..masa aku gi homedec tu..kami gi the gardens..parking keta je ..ahah pastu gi ler midvalley..sementara tu aku nampak toilet..so nak gi la..bukan emergency sgt..tp dah nampak..nk masuk la


dalam perjalanan menuju nk ke toilet tu...aku dari jauh ternampak org dok berdiri mcm kat kaunter hotel tu..hahahha ngn jambangan bunga besar kat atas kaunter..aku igt aku salah tempat..bila dah nak dekat (tak la dekat sgt)..aku nampak lah..tulisan RM5 per entri...yg kecik2 dia tulis apa aku tak tau tak nampak..hahah terus aku buat2 patah balik ke asben..buat2 panggey asben konon2 tertinggal barang la..ahaa padahal nk cover malu tak jadik masuk toilet mahai
wuiiii apa istimewa nya toiltet tu aku tak tau la...sapa penah masuk?cerita sket..kalo emergency sgt2 aku masuk la...tak pasal2 nk tabur duit kat toilet rm5....baik aku beli air minum nak kata aku kedekut?silakan....

cuti2 ni korang buat apa...aku ni malas nk keluar tmpat ramai2..takut virus mcm2 skrg ni

11 comments:

Mummy Dasy said...

humangaih...mahalnye tol toilet...sama me pun xde plan nak gi mana² tkut wabak skag ni

cikda said...

toilet kat the gradens ke?..aku xpernah perasan la plak..
aku selalu ckp dgn student..hah belajar rajin2..sekarang ni semua kena byr..nak kencing pun kena byr..

Zawiyah said...

mak aiii...agak2nya ada apa la kat dalam toilet tu ya?

Fiena said...

wah.. lamanya aku x masuk blog hang ni.. skali masuk byk gile plak post aku dh miss..
yg bestnya byk plak review2.. aku pun suh gmart tgk skali.. cari idea b4 nk masuk umah br..
dia akan komen "awat yg suka baca blog org nihh"
muahahaha aku akan jwb "mesti la org wat blog tu utk bg org len baca.. kalo x bg sure dia wat private kan.."
ehehehe
tp satu ja aku nk komen
heran aku cemana hang rajin nk wat research2 ni sume... mcm rileks ja keja ye.. besh besh
muahahah
aku kat opis.. kalo nk buka IE yg psl keja je.. xdan.. nk layan blog ampa suma time weken kat umah ja..nk online ym pun kdg2 xdan.. smpai makcik geni tu nnt msg paksa aku online
ekekekekek
ops terpjg plak komen aku.. dh mcm entri.. hihihi

kirana said...

MUMYDASY,
TU LA TU..APA BUAT DARI EMAS KE KEPALA PAIP DIA HAHAHHA


AIDA,
YUP..DAH LA TAK DA ORG KLUAR MASUK PON..MMG SUNYI JER LA AT TOILET TU

K.ZAWIYAH,
APA KATA AKAK TERAI MASUK..PASTU WAT REVIEW HAHAHAHAH..DOK LA LAMA2 SKET DLM TU..DH MAHAI ..SYG LA MASUK KEJAP JA :p


FIENA,
JWB KAT ASBEN HANG : BAIK BACA BLOG DARI DOK BACA KRISIS POLITIK TU..SAKIT HATI ..SERABUT KEPALA JA

PASAI RESEARCH TU..LAMA JUGAK AKU DOK BACA2 REVIEW ORG..PASTU AKU MLM2 KALO SEMPAT AKU ONLINE..PASTU WAT ENTRY..WAKTU SIANG AKU KEJA LA WHHHHHH..TIME REHAT AKU SAMBUNG BLOGGING
ALA BAB WATER FILTER TU JA AKU WAT KEJE LEBIH SKET..KEJE AKU PON KENA SEARCH PATENT2..ALANG SEARCH..TYPE JER LA KEYWORD LAIN2 TU AHAHAH

NAMPAK KEJE AKU RILEKS EK..HEHEHE SAJA JA WAT RILEKS ..PERGHHHHHH
KARANG KALO CETE PASAL KEJE DLM BLOG..DAH JADI TENSEN LAK

genny da bomb said...

toilet pun 5 hengget..baik makan nasik kekeke..pandai hang berlakon no...hehehe..aku sll gak berlakon ni..sll dlm kedai baju la..masuk konon2 ingat rege ok..skali tgk 2-3rat..hoishh..mhai gilo..ape lagi..berlakon la..ermm tak cantik la abah..jom tgk kedai lain..wakkakakakaka..

genny da bomb said...

aku pun dok melepak kat umah je sabtu ahad..kuar gi pasar borong je la kejap...pak mentua aku ada kat umah..dia pun tanak jalan tak sihat..so dok la anak beranak suma lepak kat umah tgk tv jaaa...

azreen said...

ana....suami org merlimau kg apa? akak pun asal merlimau... :-)
nnti kalo balik blehla jumpe kan....

kirana said...

GENI,
HAHAHA..DAN2 TAK CANTIK TU..TADI PI MASUK TU MESTI DAH TERTARIK KAN HAHAA,
TIME SKRG TAKUT NK KLUAR2..

K.AZREEN,
UISH YA KAAAAAAA
NNT RAYA2 DTG LER EK..UMAH NYA TEPI JALAN NAK KE MUAR TU JER..BETUL2 TEPI JALAN..NAMA KG APA EK..SBB ADRES ASBEN JALAN MUAR JER..NNT SY KONFEMKAN NGN DIA YER NAMA KAMPUNG..AKAK KAT MANA?

mama uzma said...

amboiiii...
mahai x ingat...keh3...
baikkknya cover....

penyapubaru said...

salam,
toilet tuh biasa je, cuma ade towel kecik utk lap tgn, then boleh pakai lotion loccitane


itu aje, guna kad ahli isetan/robinson leh masuk free :D

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin