SAINGAN AKU | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, May 13, 2009

SAINGAN AKU

hiks..aku baru buat entri nak wat bisnes potong rumput..balik2 keja semalam dah ada dalam mailbox


PUTUNG RUMPUT..hihihi tolong promote ..lawak lak tgk iklan dia letak ..tulis note gitu jer
ke rumah aku srg jer dia letak sbb tgk rumput dah naik bunga kan :P


dan ini lagik...hehehe..tak call tanya lagik pon..

dan rasanya asben dah decide nak amik mesin rumput JENIS A kot..yg rm550..sbb dia kata..kalo guna tu..rumput tak yah sapu..kira berkumpul dlm bekas ..cam vakum gitu..
kite tengok lah camna ..
kwn aku lak kata..kalo jenis B tu jenuh la nak membongkok mesin nnt..hmmm betul gak tu
asben nk bwk aku mintak tawar2 lagik kat cina tu..hehe ..dia nak beli kat kedai ..kalo rosak2 sng nak baiki ..katanya..
kalo jusco ada sale..20% pon dah ok ...

10 comments:

mama uzma said...

beli mesin tu skali kuar duit...
tapi jimat x yah upah org dah...
bijak2....!!

MommyDania said...

kelas bisnes ko nih!

cendawanintim said...

wahhhhhh, blog dah tuko layout lah..cayalah!

buat bisnes potong rumput lagik tu...cayok2!

kirana said...

MAMA UZMA,
AA..LEH LA KUAR2 PELUH SKET WAT KEJA KAN

MOMYDANIA,
AHAK!KO NIH....


CEND,
WAH DAH MUNCUL KEMBALI...HEHEH
JGN CAYA LAH BISNES SAYA NI..OLOK2 AJA..

my little family said...

Ana: jgn2 depa ada baca blog Ana smlm kot..tu pasai depa cepat2 offer nk 'putung' rumput. hehe

kirana said...

MA,
TU LA...HAHAHA KELAKAR LAK..MCM ADA INSTINCT JA DEPA NI

cikda said...

haha..pandai diaorg nie..agaknyer dia round2 keliling a tu..tgk rumah rumput pjg, letak jer iklan..iklan yg first tu..aku ingat husband hg yg nak buat bisnes potong rumput..nama Ali

kirana said...

AIDA,
HAHAHHA TU LA..DAH LA NAMA SAMA..TEKEJUT TUL

NaZa said...

aku pun ingat asben ko yg wat iklan tu. ekeke

kirana said...

NAZA,
HAHA NAMA SAMA..KARANG BOS KITE MASUK NAMA SAMA GAK..SEBIJIK LAK TU

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin