TULIS BLOG..TULIS PAPER | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, May 4, 2009

TULIS BLOG..TULIS PAPER

selamat hari isnin!

sebelum aku publish cerita lain..aku nak membebel kat diri sendiri
aku buleh tulis entri utk blog..10 min pon leh siap..

tapi..nak tulis research paper...makan bulan
skrg dah bulan 5..jgn kata perenggan..satu ayat pon tadak lagi..jgn kata ayat
TAJUK pon tatau nak tulis apa huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


ni la satu2 nya keja yang aku tak minat...tulis paper..aku pon tak tau pasaipa kena tulis huhuhuuhuhu

lagi satu aku cekap bab research benda2 lain hahaha
contoh :

kelik : ana,tau tak projek rumah baru kat mana skrg?
aku : nak area mana?
kelik : pung pang pung pang
ana : nah..link ni..tgk la

sepantas kilat aku leh bagi link


kelik : ana.dah jumpa packaging bla bla bla
ana :ermmm....jap tgh carik lagi ..tgk kat web tut tut tadak pulak
kelik : i dah ada link..nnt i kasi u ...studi ek
ana :ok

hahahahha tgk tu...aku cakap kat kelik...nak search benda lain keyword laju ja taip
nak searc benda keja..amik masa nk pikir keyword hahahaha


eh merepek banyak2 la pulak
ok ..nanti kluar la entri lain2..homedec subjek utama

7 comments:

my little family said...

Ana, cuti 3 ari ni p mana? Kami x kemana2 pun. Projek basug rumah..letih betul la..sampai sengal tulang2 nih..adoi la..

diniedinar said...

ehehe.. jgn takut, jgn keliru. bukan ana sorg je yg cam tuh..ramai lg yg ada virus tu (termasuk akak ;P )

shaifulsafar said...

huhuhu.... biasa la tu... tapi tak bleh dibiarkan... kang tambah parah...heheh

HOMEDEC?... ahh... tak sempat nak gi.... sure ade yang menarik.... waiting...

MommyDania said...

ohh...i can relate! huhuhuhu

kirana said...

MA,
tak pi mana pon kak..asben kojo..
pasnih sengal tulang pindah umah lak yer

dinie,
malasssss nya kak..adoii kalo la tak da kpi..mmg tak gatai nak buat lah

shaiful,
menarik lah bg saya hehe..
nx time pegi la..

momydania,
relate2..

:: HUSNA :: said...

biasa la ana... bukan hg sorang ja lagu tu... aku pon sama.. huhu

kirana said...

husna,
haha pengakuan terus terang :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin