GARA2 SHOPPING 10MIN | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, May 18, 2009

GARA2 SHOPPING 10MIN

semalam balik dari merlimau....aku ni gagah gak nk singgah jusco kat umah tu
sbb smlm last day ada discount voucher tu kan..aku amik voucher tu kat umah mak..
konon2 nk beli la..dah kata 50% utk sembonia kan

tapi tujuan singgah tu nk gi tgk something utk aisya..
dlm keta dok pikior nak singgah ke tak..nak singgah ke tak
last2 suruh asben belok masuk jap...hehehe

dia tunggu dlm keta ngn anak2..aku jalan laju giler masuk jusco..terus ke destinasi
masuk2 nampak kasut yg aku suka lak hahaha
terus amik..pastu try2 gitu mintak saiz
pastu terus gi bayar..
aku tak belek2 lah sbb nak cepat huhuhhuhu...nyesal2



dari atas tak nampak apa yg cacat cela kan


dari tepi..perasan tak..




ha ni terang sket..nampak tak


warna emas tu lain2..sebelah lagi tu terang sket..sebelah lagik tu mcm pudar sket huhuuhuuh

tak da sale pon yg nih...yg ada sale ada 2 jenis ja..yg tak kenan lak tu..hampehs sungguh



ni beli masa raya tahun lepas..hehehe...
kali ni beli sama gak sbb suka pakai... :)


harap2 dpt tukar yg baru...asben la jadi mangsa nk kena gi tukar :P
kalo tak dak..aku belasah jer la pakai..takkan org perati kot kan



**********************UPDATE******************
kahkahkahkah hihihhihihi gelak malu2..
asben dah gi tanya..sebernarny mmg sedign gitu lerrrrrrrrrr..sebelah lain..sebelah lain hahahahhaa
asal la yg putih tu aku tak perasan pon..mungkin putihntu mas tak ketara sgt kot :P

12 comments:

KV said...

seb baik akak tak beli yg ni kt sogo tau! Sbb nya kawan akak dh beli yg kaler itam tu. Malas boria ngan dia. Hehe

mama uzma said...

keh3....
mcm mana leh jadi gitu.....

rasanya org x pasan...lain yg baca blog akak gerenti pasannya...hihi

shaifulsafar said...

hhmmm... nampaknya selalu berhati2 kalau nak beli sesuatu.... kali ni terkantoi jugak yerk.... hihih...

p/s: nak membeli sesuatu kalau dlm keadaan tergesa2... kadang2 kita jadi lupa @ hilang pertimbangan kan?... :-)

kirana said...

KV,
ALA AKAK BELI LA COLOR PUTIH..TAK BORIA HIHIHI


MAMA UZMA,
DAH NK KALUT2..DOK IGT ANAK DLM KETA..TAKUT NANGES KE APA KAN..
TAK PA..JUSCO DEKAT JER..HEHEH LEH GI TUKAR


SHAIFUL,
..BIASA LA GELOJOH SKET BAB MENDA2 GINI HAHAHAHA

MommyDania said...

haa...aku pun ritu nyaris nk amek sandal nih. aku bekenan kt design peasant tu. selesa ek? mau ku rembat jgk ni nt. hehehe

atie said...

cantik lah na...terutama kat emas dia tuh....

NaZa said...

ko nak wat boria sandal dalam opis ke? hahahha

cikda said...

hihi..xde org perasan nyer la..aku pun dok belek2 gak mana yg cacat tu..
aku pun gi jugak last day smlm..borong innerware..nak beli kasut..yg aku berkenan xde sale pulak..

Mummy Dasy said...

nak cepatnye pasal ke? kalau me harus berbakul kena bebel ngan Mr.Hubby beli x check lagi..nasib suamimu xkisah..

kirana said...

MOMYDANIA,
HMM BULEH LA.AKU SUKA LA PAKAI..KALO JLN SHOPPING LAMA2 LENGUH GAK KAKI

K.ATIE,
HEHE SBB TU LER REMBAT PATTERN YG SAMA

NAZA,
AHAHA....KO NI :p

AIDA,
MMG TAK PERASAN ..TP KALO PERATI BETUI2 KAT LUAR NI PERASAN...

MUMYDASY,
HIHIH KENA GAK LA..TP TAK LA SEBAKUL :p

my little family said...

minggu shopping sedunia ka ni? P blog KV -shopping, blog Ana pun shopping gak ni...ish2..tensen2..hahaha

kirana said...

MA,
HAHAHA KV SHOPPING DASAT..ANA MANA ADA ..NI SINGGAH JER ..
JGN TENSEN2 NOOOOOO

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin