PEMBETULAN---TARIKH TUTUP UTK REWARD PENGOMEN PROAKTIF | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, May 25, 2009

PEMBETULAN---TARIKH TUTUP UTK REWARD PENGOMEN PROAKTIF

************************************************************************************
TARIKH TUTUP DIAWALKAN KE 28HB MAY 5 PETANG...SEBAB SAYA MAHU BERCOTI DI JUSCO S2 :)
************************************************************************************



cing! cing! kecing !kecing! ~bunyi loceng hahaha

ok2..nk wat announcement sketttttttttttt

igt tak lagik REWARD ?
so memandangkan ehem ehem...jatuh bulan may..p

so saya kena get ready lah..

tarikh tutup utk PENGOMEN PRO-AKTIF adalah pada 29hb MAY..jam 5 ptg
syarat2 lain tiada..malas la nk ketat2 sgt kan hehehehhehe
lain la kalo hadiah rumah ke keta ke :P

dan hit 29k tu...bila2 masa buleh yer..sapa2 pon buleh ..print screen dan emel kat saya


**

8 comments:

:: HUSNA :: said...

1st... huhu

:: HUSNA :: said...

konpom la aku x dpt... sob3x...
cmne nk lwn mama uzma dgn genny tu...
aku tgk dr jauh aje la....
:(

genny da bomb said...

aku kompem gak tak dapat ni..jauh no nk kejar yang paling atas tu..kang aku tulis a b c je kang hahah

NONIE AZIZ said...

Ni...nak kena bagi komen yang sama tapi banyak kali!!hahahah

azreen said...

hahaha...kompem tak dpt.... :-)

NaZa said...

klu aku tulis komen satu perkataan bleh? kire cam cerita bersambung la. hahah

mama uzma said...

hahahaa....

macam2 cara ye nak bagi point tinggi...

kak...
dah leh berkembang ke konon diriku
menang....hihihii....

kirana said...

HUSNA,
JGN GIVEUP..HAHAHA CEWAHH
ADA LAGIK 2 REWARD TU

GENI,
BUAT LA GENI :p

K.NONIE,
RAJIN KAAAAA


K.AZREEN,
HIKS AWAL2 DAH SURRENDER EK

NAZA,
HIHIHIHI CUBA2 JGN CUBA

MAMA UZMA,
CEH KONPOM TU DIA MENANG HAHAHAHA

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin