BELANJA MAMA ICE CREAM CUKOP LAH.. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, May 13, 2009

BELANJA MAMA ICE CREAM CUKOP LAH..

masa hari ibu tu kan..aku tak larat nk keluar gi PD..so keesokannya pon tak pegi mana2..dok melepek kat umah jer..badan tak sedap..
pastu rasa teringin nk makan kek..pastu tiba2 rasa nak makan ais krim pulak

"abg ..rasa nak makan kek lah..tak yah la mkn seafood"
"ok..kek nak tulis2 tak"tanya aku lak nk tulis2..hahahaha lawak la asben ku
"eh tanak lah kek..nak ais krim dah la..beli yg best2..hari ni kan hari ibu :P "
"mintak aiman belanja lah"
"ala..aiman mana ada duit.."


pastu dia pon keluar la gi jusco..potong rambutnya..dan bawak balik ni!





yummmmmy....! memang tak menghampakan ..


nyum nyumnyum..jgn diet :)
kek pon dia beli gak..tp aku lagi bernafsu kat ais krim...
kek simpan utk aiman



pastu dia nak bagi kad..mewakili anak2 nya lah..hehe tahun lepas suruh aiman kasi..
tp aritu aiman tertido..dia letak jer atas badan aiman tu...
nak tunggu aiman jaga jenuh la..aku ni dah tak sabar..
asben keluar gi standby..aku amik lah baca hehehehhe

nnt aiman bayar balik duit bapak beli kad ngn ice cream hahaha
kad yg sgt comei!


ucapan dari mereka...nnt dah besar tulis sendiri ye!

dua beradik yg belum mengerti apa2 lagi
Terima kasih kepada bapaknya....sungguh suwit seperti ais krim :)

11 comments:

mama uzma said...

hihi...
mmg sweet...
jeles2...!!
hahahahaa.........

:: HUSNA :: said...

tiba2 hg buat aku teringin nk mkn aiskrim jgk...

mrs rux said...

so sweet..pandai nyer aiman n aisyah amik ati mama:D

my little family said...

lomantik nyaaaaaaa.....kena suh hus baca n3 ni..hahaha :-p

genny da bomb said...

laki aku wish jaaaaaaa...huhuk..takpa la ingat gak kan.hehehelaki hang ni sporting tol lah!

NaZa said...

comel je kad ko dapat tu...

a'ah la, sporting je laki ko. harap asben aku, wish jela.. kad birthday tahun lepas utk aku pun dia xbagi kt aku, ada dlm bag dia lg sampai la harini.....

rynas said...

huhu sedapnya ice cream uh teringin lah plak

kirana said...

MAMA UZMA,
HEHHEHE IKUT MASA DAN MOOD DIA JUGAK

HUSNA,
ALAMAK BERDOSA BG KO TERINGIN ..NAK MAI LA UMAH AKU :p

WANI,
KALO DEPA DAH BESAQ BUAT SDIRI LAGI BEST

MA,
AHAHAHA ROMANTIK KATANYA..TAK DER LA KAK..

GENI,
WISH PON KIRA IGT JUGAK TU...

NAZA,
DIA DOK PERAM BUAT APA KAD TU HAHAHA

RYNAS,
MMG SEDAAAAPPPP...PI BELI

mama uzma said...

hehehee...
gitu plak dah...

Mummy Dasy said...

adeh lapo ah plak..so sweet en.suami malu2 plak guna anak2 ye..

kirana said...

MUMYDASY,
MALU2 MEOW :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin