MY CHOPPERZ | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, May 15, 2009

MY CHOPPERZ

nak tolong promote2 sket majalah keluaran pertama sepupu suami ku

walau pon pembaca blog aku ni ramai perempuan..kot2 la korang minat motor jugak hihihiih



dah lama simpan dlm draft tak publish2..

aritu seperti biasa asben carik majalah motor..pastu dia main amik jer majalah ni..tak tau lagi editor sapa mana tu






balik2 baca betui2..baru tau ..eddie punya majalah..dia ni mmg gila motor..style buat sdiri motor..mcm2 jenis..ada gambar aiman atas motor oren tu..tapi ntah mana folder pon taktau



seme kaum keluarga derang ker kot..suami isteri adik kawan2




eddie ni abg kepada dira (heroin delima..yg buta tu)..

aku ni jmpa depa masa raya2 jer la..tu pon kdg tegur kdg tak..segan maaaa

depa ni stylo2 nya ....nk masuk pon segan..





banyak gambar jer majalah ni..org minat motor suka la kot

gaya penulisan dlm ni.jenis sempoi bahasa pasar..

ok...selamat pagi jumaat

12 comments:

arediks92 said...

Ana, husband aku giler moto...tp yang ala2 APrilia tu..sama ker ngan moto jenis ni...aku pun xreti..kot sama leh la aku beli mag cousin ko ni hahaha

genny da bomb said...

wohoo...ye ke..wahh..dh macam citer america yang buat moto sdiri tu..mende namanya..american chopper ke apa tah..aku suka gak nengok buat moto tu..

oo ye ke dia ni abg dira..waaaa..ada gak sangkut paut ng retis hang no kekekkee...bapak dorang somebody gak kan??hihihi..

cikda said...

aku pun suker tgk cter buat motor tu..tp dah xde skrg..

mama uzma said...

akak ni ada je....
suk btui..
hehehee......

Mak Su said...

minat gaks, tapi entah bila husband mampu nak beli :)

mummysya said...

menariks nie... Boleh cuba beli...

kirana said...

jijie,
tak tau haha..rasanya aprilia tu lain kot..


geni,
eddie ni mmg wat sdiri .ngn geng2 derang yg lain lah..kat sepang kalo ada event motor..depa ni ada la..
ayah depa org melaka kenai kot


aida,
owh kira hang pon minat ka hahaha..aku taktau pon ada rancangan tu


mama uzma,
ada tak pa..jgn mengada2 ahahahhaha


maksu,
baik beli keta mak su...haha mahai la motor besaq2 ni..sama rege keta

mumysya,
nak beli motor ke :P ehhehe

mama idzareef said...

hai..salam kenal..

Farah Amin said...

wah majalah motor :o

kak, saya hilang link akak hari tu. nnt sy update blk link k. thanks

kirana said...

HAI MAMA IZAREEF,
SALAM DISAMBUT..DATANG2 LA SELALU..EWAHHHH


FARAH,
HUWAAAAAAA..SAMPAI HATI MENYINGKIRKAN AKAK..SOB SOB SOB HAHAHAH
TAK PER2

idtgm@streamy.com said...

MAJALAH MY CHOPPERZ ni dah ada ke keluaran ke-2
My hubby dah cari satu negeri Perak ni tak dapat..
Boleh tak tolong tanya sepupu u tu.. TQVM

kirana said...

idtgm,
ok..nnt sy mintak asben tny
rasanya mag ni keluar 3 bulan sekali kot..kalau tak salah la..nnt sy update yer

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin