REWARD -PENGOMEN PRO AKTIF | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, May 28, 2009

REWARD -PENGOMEN PRO AKTIF


saya sendiri2 yang audit utk reward kali ni..saya mmg tak tipu dan tak bias kepada sesiapa

kalau tgk screen yg saya captured pada jam 5 petang..geni mendahului tetapi mata sama dgn mama uzma iaitu 53 komen.
Hanya satu pemenang akan dipilih.Oleh kerana geni telah menghantar spam ke comment box saya..ehhehe jadi komen nya yg satu huruf tidak dikira yerrr...jgn marah yer geni.

Jadi reward utk pengomen pro aktif pada bulan mei ini diberikan kepada MAMA UZMA
TAHNIAH!sila emelkan nama dan alamat penuh ke mail akak yer

anamusa80[at]yahoo[dot]com

10 comments:

genny da bomb said...

hihihi nasib baik hang tak bagi kat aku..sian mama uzma..sowii saja ngusik!!hahah

kirana said...

GENI,
HANG JGN DOK GANAS2 KAT SINI GENI

genny da bomb said...

weh satgi ak utak ganas aku tak masuk langsung jenguk nnti..kang jadi silent reader je kang bosan plak kan hehehhehe

~~ciklinn~~ said...

wah tahniah pada pemenang.... seb baik komp ku prob seminggu dua ni kalu idakk.. linnmesti menang hahhahahhah

:: HUSNA :: said...

uwaaaa... semua aku melepas...
yg ni x dpt..
29k pon terlepas gak....
uwaaaaa.....
hadiah kesian xde ke ana...
:(

cikda said...

weh sapa yg mengrajin klik ke 29000 nie..dahsyat tul..hadiah make sure berbaloi ek..

mama uzma said...

buka2..terkejut bila tgk kita yang menang...

ingat kak geni tadi...
tq2..

mama uzma said...

salam...

kak..iena da email kan kat akak...
tq ya...

kirana said...

GENI,
ALAAALLAA GENI..JGN MAJUKK HEHEHEHE

CIKLINNN,
HEHHEHE KURANG SAINGAN DERANG SKET :p


HUSNA,
HAHAHAHA..ADA SATU LAGI CHANCE WEHHH

AIDA,
ALA SUKA2 JA..HADIAH BUKAN LA LCD TV TU..HEHEHE AKU TAK SPONSOR

MAMA UZMA,
OK DAH REPLY DAH..TUNGGU YER

mama uzma said...

tunggu...........
hihi..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin