BUKAN TISSOT MAHUPUN TAG HOYEH..tapi TIMEX | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, May 5, 2009

BUKAN TISSOT MAHUPUN TAG HOYEH..tapi TIMEX

sebelum masuk cerita homedec...bagi laluan kat cerita suami saya hihihhi
ciannnn dia..ala lagipon kat homedec tu kami bukannya beli brg2 besar pon..ada la brg di beli..tapi belum install lagi..weekend ni kot org tu datang pasang

kami ada masa lbh krg 1 jam lbh utk gi Midvalley cari jam sbb target nak balik kul 530
dah habis masa lama kat klcc kan..kena parking rm15.70..haa amik ko!dah tak mau jalan jauh..parking ler kat bwh..tak tgk lak rates per hour...sib baik TnG cukup kredit

gi MV semata2 cari jam jer..tak tgk benda lain dah...masuk seme kedai jamkat situ(kecuali watch shoppe..jam berpuluh ribu rege)
tgk2 rege..last2 beli kat PK TIME

balik tu..aku saja nak buat2 surprise konon..haha ..amik jam letak dlm paper beg (ila..ko kenal tak paper bag ni )..



pastu nyanyi2 happy besday lagik sekali haha..sewel
asben sukaa ..dpt paper beg tu..lain la konon2 ..tak yah wrap kan

kad utk suami saya


asben saya tak le pentingkan brand tertentu ja..boleh jer dia pakai apa brand pon..kecuali ikut spec dia nak lah

1.ada calendar date dan hari
2.nombor sng tgk..kalo yg jenis sporty ada bulat2 lm tu dia tak brp mau....aku suka gitu ..
3.ada lampu ..bonus la ni


jenuh nak cari date n hari...ada yg ada date saja..hari takda ..
.ada yg mahai..ada brand SEIKO..tp dia tak kenan lak


taraaaaaaaa..pilihan suami ku..dia suka..aku pon suka...
seronok tgk dia happy..masa tu kami tgk TAG hoyeh...nak sebut pon tergeliat..
lawa2..hehe tp rege pon nak telan air liur tersekat2..
tissot lawa..sporty giler...tp huhuuu
tengokla..kalo ada duit lebih 10 tahun lagi kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..tudiaaaaaa hahahaha

asben pon pilih rege yg tak nyusahkan aku nak bayar..dia paham :P



test tmpt gelap...nnt malam2 sng la ..aku nk tny jam kul brp ahhaha tak yah tgk henfon lagi

ecececece...tangan mancho suamiku ..hahahaha


ada 2 paper beg ni sebab...dia beli jam aku pon kat situ jugak haha

lepas sevey2..antara city chain ngn pk time...kat pk time lagik murah rege nya dlm rm50--rm100 rasanya..
sbb..jam yg sama..harga berbeza di 2 tmpt ni..mesti la kami beli kat pk time kan
owh pastu ..jgn segan2 mintak less haha..tny jer walaupon tak da sale..mintak jer..
20% mesti depa bagi.

asben nak hadiah jam sbb ...ermmm jam dia yg kawen aritu sudah rosak..itu brand adidas..terjatuh kot..cermin pecah..pastu gi tukar cermin..tp air leh masuk..tu yg rosak...
apa nak buat..3 tahun ja la pakai..

9 comments:

KV said...

wah msg2 dpt jam baru ni!

my little family said...

WAH....sukenya dpt adiah besday...akak xde benda nk tayang..uwaaaaaaaaaaaaaa...sedeyyyyyyy :-(

genny da bomb said...

huiyoh berbulus cam laki aku gak kekekekekekkee...seprais mende beli skali kekekekkee lawak la hang ng laki hang ni hihihi..adoila kalo aku patah kaki jalan 5 jam cam hang

mama uzma said...

salam perkenalan....

mesti sronokkan bila benda yg kita beri suami suka...

birthday hubby iena tahun ni pun iena bg jam...hehheee....

kirana said...

KV,
KIRA MCM TUKAR2 HADIAH GITU :p

MA,
AKAK JGN SEDIHHHH

GENI,
HAHA..LETAK SEMUT LEH SESAT GENI OOOIII KAT TGN DIA ..TP AKU SUKA :p
TAK SEDAR JALAN SAMPAI 5 JAM..EXERCISE :)

IENA,
SBB TU PI BELI NGN DIA..KITE TAKUT NK BELI SDIRI..TAKUT DIA TAK KENAN

BG JAM..SENTIASA DITANGAN GITU EKKK

mama uzma said...

sentisa di tangan dan sentiasa di hati gituu.....hehehee

fey said...

fewittt.. macho.. banyak bulu tuuuu.. hahaha

kirana said...

MAMA UZMA,
YO LA TU :)

K.FEY,
HAIHHHH DOK PEWIIIT PULAKKKKK :p
DATIN.....

Anonymous said...

Congratulation sbb bagi hubby happy.... Sebut pasal PK Time.... nak share sikit cerita pasal kedai PK Time kat sunway piramid.... memamg kurang ajar... masa nak beli memang ok... tapi aftr sale.. mmg sakit hati... beli satu jam lebih rm1000.. pakai tak sampai sebulan ada rosak.. time lari je... hantar kat kedai, dia kata paling lama 4 minggu siap ... dah 6 minggu berlalu,,, call kedai dia kata mana dia tahu , jam dah hantar serivice centre. Tunggu je lah..... bila mintak suruh call service centre tanya estimate bila boleh siap.... dia boleh tengking cakap tunggu jelah... siap nanti dia akan inform..... langsung aku maki hamun balik,,,,, tak guna punya aso....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin