APABILA MENGANTUK MENJADI2 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, November 17, 2009

APABILA MENGANTUK MENJADI2


ni lakonan ja ni (mmg nampak tido tipu pon kan)...kang bos kata aku dok mengeroooohhhh kat opis la

dah mengantuk sangat2...sebab apa....sebab tak larat menggogel prior art..
baca benda lain..cek tak ngantuk punya


mula la menggedik dalam toilet....bawak barang yg dibeli..gedik2 testing...walaupon tau jap lagik nak solat nak kena tenyeh...tapi dah nak menghilangkan ngntuk

pastu snap2 amik gambar...tak reti aku nak amik gambar mata sendiri....ni kira plg ok la kot leh amik



gi guardian...ada offer maskara hypercurl ni....amik jer la..sebab mascara kat umah pon dah nak abih..pastu try2 eyeshadow express ni...wahhhhhhhhh bestnyaaaa..senang bangat mau pakai..
tenyeh2 mcm krayon saja..tapi color dah habis kat guardian...aku nyaris2 nak amik color lain ,nasib baik kawan ku memujuk supaya jangan amik yg lain..cuba tengok tempat lain

makanya ..balik tu singgah pula watson..tengok2 ada 3 je lagik..dgn harga yg sama dgn guardian...oooo guardian ni pandai yer...dia tulis rege rm21.90..pastu offer rm16.88
kat watson..sah2 harga rm16.90 ..tanpa sebarang disc.
pastu kawan aku pon beli jugak eyeshadow kerana terpengaruh dgn ku hihiihi

2 comments:

feeza said...

Hehehe...tdo dlm kesenyuman...kalau bos ana nmpak pun dia kata tak macam tdo..cuma mcm berangan di tghari...

mama uzma said...

tido pun perlu control ayu kan kak..hihi....

iena jarang mekap sbb balik2 muka ni terpacak kat taska je..hihi..kang org kata over lak..tp tringin gak kadang2 tu pakai gak..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin