SELEPAS MERAJUK | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, November 2, 2009

SELEPAS MERAJUK


hiks..asyik merajuk ja kan aku nih..ehhehehhe
maklum laaaaa...mood tak kena gaya

p/s:just peringatan ..kepada pengguna maybank2u..hati2 ......kawan saya baru jer terkena..duit hilang dari akaun ..so hati2 ya..

10 comments:

KV said...

uish..cemana boleh hilang ek?

dekja78 said...

merajuk pasai apa lak ni ana...yup kena hati2..jgn simpan duit bnyk2 kat acct yg blh online2 ni...

genny da bomb said...

ana..pasaipa leh ilang??dia ada bukak link2 yang tak sepatutnya ka?

najwa said...

clear cache tiap kali lps wat online transaction and oso jgn gatai2 tangan msuk m2u thru search engine..juga jgn pecaya email yg konon2 dr bank mntk log in thru link yg deorg bg dlm email..

rynas said...

ana cam ner leh hilang tuh? saya ni mmg guna maybank2u jer dah tak pg bank dah bayo bil. takutkan..

rynas said...

ana cam ner leh hilang tuh? saya ni mmg guna maybank2u jer dah tak pg bank dah bayo bil. takutkan..

feeza said...

alahai..post lepas merajuk sambil menimang anak ke ana oi...

timang manja kat anak lepas merajuk oklah tu... :)

~tuah.rimbun~ said...

enmm, mcm mana boleh ilang duit tu???
(jawab, jgn x jawab)

kirana said...

all,
gini la lbh krg citenya..
dia masuk website m2u mcm biasa..tp pagi smlm..loading slow..5 min tak abih load lagik pastu hang gitu la kot

tup2..dapat emel kata..server maybank gitu gini....pastu suruh clik link derang kasi tu utk verify balik acount sbb tadi kan hang..gitu le labih kurang

dia pon masuk la...pastu ...derang suh tgu brp min kot utk verify...tup2 dia dpt sms kata ada 3rd party tfer..
5k terbang...gitu la citernya..
tak da rezki ..harap2 dpt balik kalau boleh dapat ...

mama uzma said...

gila lah kan..
ingat wat mcm tu senang
skali ngan duit2 skali hangus..
mmg bahaya tul..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin