SUAMI PULANG LEWAT ,ISTERI MERAJUK | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, November 5, 2009

SUAMI PULANG LEWAT ,ISTERI MERAJUK

mula dah dia nak poyo pagi khamis hehehhe

kisah rajuk tempohari kan...aku tak cete sebab apa kan..amboii takkan nak cerita seme benda kot ..cewahhh..

ni nak buat luahan hati kat sini ni...
bukan apa..kalau aku cakap nnt ..dikatakan membebel pulak...
kalau tulisan ni nampak membebel tak ?

1.saya suka suami pulang keje awal (ada ka isteri tak suka ek?-saya menggunakan ayat positif ni)
2.dah la anak tido kul 9 ,kalau bapak sampai kul 8 ..ada sejam ja masa dengan anak
3.dah la aku tidokan anak sekalik aku tertido...kalau bapak sampai lewat..masa mana aku nak berbual2 ngn dia kan
4.tak cukop tangan tau ngn anak 2 ni.. ....sembahyang pon macam ayam patuk padi

kecian aisya..kurang kasih syg bapak yer ..suruh bapak balik awal sket naaa
keje tu sampai bila2 pon tak abih kannnnnn


bapak balik ja..menderu anak2 pi depan pintu tunggu..tengok tu betapa mereka menunggu kepulangan bapak
mama pon tunggu la jugak :)









gambar blur.. sekarang dah tak merajuk lagik.... :)



tapi hutang ke genting yer ...hehee...


diakhiri dengan gambar ladang anggur kat felda sendayan


nak pegi try masuk..tapi dah tutup pulak...


jgn contohi saya yg suka merajuk...takper..saya merajuk ngn laki saya ja
aiman pon skrg kuat merajuk..

11 comments:

genny da bomb said...

aku pun suka laki aku balik awal..kalo ada org cakap aku patut syukur laki aku tak kuar awal kul 6 pagi dah kuar balik tgh malam ke aku tak kira..ni hidup aku..takkan nak sama ng hidup org lain kan..nk ikut orang buat apa..dah itu yang aku suka..quality time ng famili..

laki aku kalo balik lmbt aku tau dia buat apa n benda tu leh buat kat umah..sbb tu aku suh dia balik awal..ada plak org tak puas ati ng aku plak tu..haih geram plak ase..

pape pun..aku sama la cam hang..suka laki balik umah awal..sbb aku nk berborak2 la dh le aku kuar gi keje awal..kalo dia balik lmbt bila masa aku nk borak ng dia kan..takkan nk borak dalam tepon?????

JMR said...

hope my wife nnt tak kuat merajuk..

hehehhee...

dekja78 said...

K.imah sedang menikmati quality time dgn asben ni ana..skang gi kerja sekali..w/pun kena htr and jemput die kat KL and kena kluar awal pagi..but we do it together2...hehehe

Abang Long said...

Si anak ikut merajuk macam ibu. Jangan buat selalu .... hodoh !

nieda said...

majuk ni kdg2 best gak...saya kalau merajuk sure dapat ferero rocher punya...zaman bercinta dulu lagi best kalau merajuk kan???dah kawin ni kdg2 dia wat dont know jer..haha betul kan???

my little family said...

sebenarnya mama aiman yg rindukan kasih sayang abah aiman kan..kan..kan.. hehe..

samo la kita..

kirana said...

geni,
mcm entri lepas geram jer geni hehehehhe


jmr,
doa2 la yer :)


k.imah,
tu la..ada gak la masa kan...
ada hikmah gak tu eksiden aritu :)


abg long,
abg long ada tgk ke saya merajuk cmner hehehehhe

nieda,
dia buat mcm tak da apa yg berlaku ...haihhhh
tp kalau time merajuk..keje2 umah dia jadik cekap dgn tiba2

k.ayu,
gitu la lebih kurang...kurang perhatian kot ahahhahah

Qriedztsar's said...

Kadang2 merajuk pun ada bagusnye... sekali sekala boleh la.. kalau dah selalu...hmmm hang merajuk ada sbb ana... aku faham... hehehe

kurang2nye hang dpt gak merajuk.. aku ni nak merajuk? jauh2 gini takde maknenye...

feeza said...

sib baik sembahyang mcm patuk padi.. kalau sembahyang kena kendung mcm ladang teh lagilah nahas...

apa2pun...family first...yay2

mama uzma said...

merajuk tuk perlu,bertambah lg ikatan k.syg...

mcm iena
iena x kisah en abg nak wat ok tapi jgn tiap2 hari..lagi satu jgn gunakan alasan letih penat tuk ngelak dari wat keje umah..hahaha

contactlens said...

ish..ish..ish...kuat merajuk rupanyer..gado2 sayang kot..:P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin