MACY WAREHOUSE CLEARANCE SALE | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, November 13, 2009

MACY WAREHOUSE CLEARANCE SALE

hari jumaat tengahari bermakna hari merendek bagi kaum hawa..
depa ni...baru kul 10 dok tanya plan nak pi mana dah..tak concentrate cek nak buat keja tauuuuu
kalau tanya tak pa...siap tanya dgn tanduk2 sekalik keluar ..haihhhhhh dugaan besaq sungguh

macam jalan apa jer kan ..
kami pon terjah la macy kat minlon tu...dah igtkan sale kat situ..masuk entrance je pak gad dah lambai bagi map ..kat tempat lain rupanyaaa...bukan kami ja salah..ramai lagik yg masuk keluar balik..
katanya 2.2km ja dari macy tu..tapiiiiii...jauh ke dalammmmmm nya
ngn jalan berlopak sana sini..ngn sampah kiri kanan..kotor sungguh la!


sampai pon tempatnya...sebenarnya kalau tau dari awal kat sini tempatnya..senang saja..ikut jalan mines tu ja..lagik dekat...hishhh



ada gudang katil tilam bantal,gudang sofa,bunga2 dan gudang home acc. ni
kami kat sini ja lama..masa kat gudang tilam cadar tu tak beli pon

kebanyakan sale 70% la....
aku ada beli gak..tapi amik pasu2 jer hehe..ngn kusyen kecik ngn pvc place mat...dan bean bag..

shower curtain rm99.90..jadik rm9.90 jaaaa..murah tull..berkualiti cantik lak tu..
aku tak beli pon sbb toilet aku tak apply dry toilet lagik



sofa2..tak sempat tgk dgn teliti..tp tengok cantik2 gak..mostly yg display item..tapi masih cantik la


tengah tunggu nak Q,brp kali org dok tny..mana amik pasu tu..hehe sbnarnya dah habisss...ada 2 ja..pastu ..ada kakak sorang ni..shopping tak dak kawan..jadik dia pon menempek mesra dgn kami....siap selak kotak aku beli apa lagik..dia tanya kat mana amik..dia pon gi amik..pastu gi amik brg..tanya2 mana cantik mana nak amik.nak letak apa...sib baik kami ni ramah rajin nak layan gak cewahhhhhhhhhh

8 comments:

feeza said...

nnti benda2 yg dh dibeli tu blehlah tangkap2 gmbr bila dh apply dlm umah ana.. meh kita tgk hasilnya...

tdi ada gak warehouse sale sebelah hotel seri petaling...levi's, dockers..etc. juz jeling2 tgk..tak ramai lagi masa tu. rasanya arini baru start.

nieda said...

kaum hawa pasti rambang mata...kalau dekat kite sekali terjah..huhu

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

my little family said...

klu ada duit lagi la syok...lagi hujung tahun ni, mcm2 sales.. :-)

kirana said...

feeza,
hehe tak complete lagik kotak display tu nak amik gambar pon..

nieda,
hehe selamat dok jauh2 dari segala menda sales :)


k.ayu,
tak dak duit..kite soping cara tak dak duit ekekekek

contactlens said...

soping lagi kaaa???

kirana said...

contaclens,
sikit jer beli....................

mama uzma said...

klu org pompuan cita pasai shopping mmg x kan penah habis..hihi

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin