BERLIBUR DI TANAH TINGGI GENTING | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, November 25, 2009

BERLIBUR DI TANAH TINGGI GENTING

tujuan pegi pon nak bwk derang tengok dunia luar...asik dok kat rumah ja kan hari berganti hari..minggu berganti minggu


dah tak boleh nak amik gambar sendiri dah abang ooooiii


mintak tolong org lalu lalang amik...bergegar lak


isi minyak dulu masing2...

si abang tak leh fokus nak makan dah

mula2 sampai....mcm sejuk la jugak...tapi lepas tu..
seme dah tanggal

masak jugak la nak tunggu Q ...busuk2 pon 10-20 min
ngn lenguh dukung
naik rio float..cari family ride jer la...dah pi bwk anak kan





sempat la naik 5 game ...kira nak bagi bebaloi ngn tiket amik tu kan..
tu kena naik seme game yg ada tu...kecuali monorail ...ditutup sbb hujan kat luar ....masa kami
nak gi Q awal tu...panjang gilerrrr..tak sanggup nak Q ..
family ride yg kami naik
-ferris wheel -ni kat fun fair pon ada..tp suasana la lain
-reindeer cruiser
-monorail -tak sempat naik
-venice gondola
-rio float
-mini train
tiket utk satu game tu rm8/pax ,so dah amik tiket rm30 kan ..kena la naik semua..kalau tak rugi2..hhehe


7 comments:

feeza said...

wah bestnyer....!!!..

Abang Long said...

Tugas anda belum selesai... masa depan, anda akan MENDUKUNG cucunda pulak !

mama uzma said...

bestnya kak...

ni klu bwk uzma mesti dia suka..
dah suarakan kat en abg tuk pegi cuti ni tapi dia kata cuaca tgk x menentu...huhu...

my little family said...

akak pun dah lama plan nk bwk Anis p Genting ni.. bila la nk dpt durian runtuh ekk..huhu

Mak Su said...

pegi seronot, nak q yg tak seronot

kirana said...

fizahm
budak2 yg best pon hehehe
kami ni dah boring cewahhhh

abg long,
haha cucu2 biar mak depa dukung :P

mamauzma,
ok ja kot nak pegi..masa kami pegi tu..gerimis jer la..jalan ok
tapi kalau nak outdoor tu la takut rugi tak sempat round

k.ayu,
pegi jer la kak...jgn dok plan lama sgt :P


maksu,
ya betullll..nak2 time cuti sekolah ni

Abang Long said...

Memang ramai yang kata lagu tu, tapi bila cucu mai, tok dan nenek depa teruih dukung .... haaaaa

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin