SESEKALI HIBURKAN HATI SENDIRI DGN MELAKUKAN APA YG DIMINATI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, November 30, 2009

SESEKALI HIBURKAN HATI SENDIRI DGN MELAKUKAN APA YG DIMINATI

melakukan apa yg diminati bagi diriku ialah..................

terkini telah membeli/membelanja utk barang kecantikan


sebenarnya ni kali kedua aku berbelanja agak besar jugak membeli barang ,tak kisah la kan...yg penting aku buat utk keyakinan diri..utk kepuasan diri sendiri,utk keseronokan ,walaupon suami tak komen apa....tapi aku tetap nak jugak


contoh,ada yg beli corset ribu2 kan (ehem2..sapa tu?),berbelanja alat mekap,berbelanja designer handbag,berbelanja kasut dan lain2 lah..kesemuanya tu utk kepuasan dan keyakinan diri...


yg pertama dulu...aku belanja utk senyum dengan yakin :) RM2k jugak habis..tapi tak terasa sgt habis sebab bayar sikit2 masa treatment.sebenarnya idak la teruk mana pon gigi aku..berlapis sedikit saja..tapi atas keinginan nak senyum nampak gigi cantik sebaris sekata..maka ...labur lah duit ke situ..itupon doktor bg cadangan buat atas dan bawah supaya senyum dengan lebih cantik lagik...wah2.....idak la nak berhabis sakan kan.


korang2 yg dah gigi sama elok semulajadi tu bersyukurlah..tak payah keluar ribu2 nak cantikkan gigi...kalau org kata.."apa laaa ..sanggup tu berhabis ribu2 "

aku bayar utk keyakinan

sama jugak dgn benda aku baru beli ni...hehehhe...akan ditonjolkan tidak lama lagik disini :P
motip beli utk tegangkan sana dan sini


gambar bertunang 2005 dahulu.....senyum control ..pakai braces masa ni...



ada jugak gambar senyum nampak besi :P

10 comments:

duatelur said...

salam singgah buat pertama kali ke blog berinformasi... :-)

dan penuh gossip!

MommyDania said...

awat ko tak tepek gmbr nmpk besi? hehehe

feeza said...

ana...betui ke tu gmbar hang..lain ja..muda teramat sgt!!!..mcm x caya je...
mata gmbr pakai besi kt gigi??awat tak tempek??

genny da bomb said...

copek le..hg beli apa ni weii

Diarihatiku1976 said...

setuju.. ni angkat tgn ni.. setuju tanda kita memang kena berhibur utk hiburkan hati.. keje penat-penat kena utamakan diri sendiri gak..

nazaxx said...

apa lg la makcik ni beli.. cepat weii bgtau..

mama uzma said...

hihihi....
baikkk punyaa...
x pe kak utk kecantikkan diri sendiri...sokong dr blakang je..hihi..

okinokiyo said...

weh betul la pakai braces leh senyum dgn yakin hahaha

tpi aku free sbb ayah aku keje gomen pakai time skolah hehe

Fiena said...

ekekekke..betoi2.. berbelanja utk diri sendiri..
lgpun hang duit byk.. slalu2 nk belanja diri sendiri pun xpe.. kehkehkeh

kirana said...

duatelur,
uiks..unik sungguh nama :P


momydania,
ko nk tgk ek..heheh...buleh nnt aku tayang kalau rajin :P

feeza,
huwaaaaaaa statement mu itu seolah2 diriku sudah ketuaan skrg hahaahah

geni,
teka sila teka hahahaa jgn marah geni!

diarihatiku,
hehehhe ya betullll...bila lagik nk laburkan duit utk diri kan cewahhhh

naza,
hahah sabaq ..org pas pantang kena byk bersabaq :P

mama uzma,
t.kasih kerana menyokong hahaha...join la sekali membeli :P

mai,
ya betul...wah jimat ko disitu...tak aci !

fiena,
ameeennnn....duit banyak mana fiena oooiiiiii....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin