DAH MACAM KAT GENTING SEJUKNYA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, November 17, 2009

DAH MACAM KAT GENTING SEJUKNYA

tapi genting lagik sejuk..15deg

tangan dah gigil kebas ..sket lagik nak beku..haha tipu..belum 0 deg nak beku mende
otak pon dah beku...nak update pon beku
jaket lupa bawak pulak..
jenuh la aku kesejukan seharian di sini.....

lagik 2 minggu aku disini..lepas ni akan balik ke sana semula..tapi bos di sini belum tau lagik
bos disana sudah tanya bila mau balik

lagik seminggu mau raya haji..satu persiapan pon tak beli..baju raya aku tak dak..
ntah2 kami hanya beraya di seremban..suami kena tugas..kueh raya puasa masih ada lagik..
kalau belum basi aku jamu tetamu hahahha..tak der la...i tipu ja
kalau korang nak datang..aku oder saja kat jusco..sila bgtau 2 jam lebih awal yer :)

lagik sebulan dah nak sambut besday anak2..belum ada perancangan apa lagik..
kalau jadik familyday opis nnt..mungkin celebrate di sana saja...
kalau tak..buat small party jer la utk ingatan derang..
atau pon pegi celebrate di genting :)

dah nak penghujung tahun...tahun ni tiada cuti2 malaysia nampaknya
apakah akan berakhir di Langkawi (LIMA) ..tapi belum plan lagik..
hmmm...semuanya tak plan..korang dah plan cuti2?

sekian saja ngomelan pagi...nanti aku tambah lagi cerita sejuk gedi

7 comments:

feeza said...

ooo kat sana smpai kebas tangan ye...kat cni plak..smpai berair hidung ni..ngan sejuk sampai ke tulang..cam duk overriver je..kui..kui..

cuti2 m'sia tu malas nk plan..takutnye..tak menjadi. bila x plan tu oklah plak..

genny da bomb said...

pagi tadi malas gile aku nk mandi!!!!air sejuk cam ais hahah..ye la umah aku kan takde water heater..bukak air mau dlm 5min baru aku mandi kekekekekeke...gile suma2 sejuk..dari smlm lagi..nk amik air semayang pun dah macam kat kg aku nun..hihihihi

aku pun raya sini kot..aku tak prepare apa2 pun..tak beli apa2 pun

mama uzma said...

dari mlm tadi iena kesejukan...
iena ingat iena sorang je..rupanya ramai gak yg terasa..mama cita hari jumaat lg sejuk kaw2...x tau la betul ke takkan sbb mama dpt email pasai cita tu..

my little family said...

akak lagi haru, raya ni xtau kat mana. Plan asal balik kelate tp hubby lak bt hal (cuti xde) xtau la..klu xdpt balik akak raya je kat Sri Astana..alang2 xbalik kg..jgn balik terus kan? (kes tunjuk perasan kah?hahaha)

shaifulsafar said...

saya yang keje kat pejabat meteorologi ni pun tak perasan cuaca sangat sejuk kat luar.... malam tadi lecturer yang bagitau semalam suhu cecah 22C kat luar sana.... hahahaha

kirana said...

feeza,
depa ni tak komplen kat facilities kot kata sejuk sgt..kami nk bgtau segan lak dah numpang dept org kan

geni,
hahahha pasang waterheater geniii ekekke
ooo hang raya sini ..mai la raya umah aku cewahhh


mamauzma,
pasal salji tu ker..ermmm tak dapat lak emel tu..tp dgr2 mcm tu ler

k.ayu,
ececece..berani ka tu tjuk perasaan tu ehhehe

shaiful,
huish 22...tak yah pasang ekon dah

mama uzma said...

a'ah kak...
pasal salji tu..
x dpt nak bayangkan..huhu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin