KEGEMBIRAAN DI WAJAH MEREKA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, November 26, 2009

KEGEMBIRAAN DI WAJAH MEREKA

ini yg kami mahu ....

suka gambar aiman nak lentok kat mama gak tu


aisya excited naik feris wheel..suka sungguh dia



4 jam lebih berjalan...tak nanges..tak buat hal...ngntuk pon dia gagah tahan mata

aiman ni lagi la..sampai ke satu tahap..dah susah nak control sebab dia nak lari suka hati dah
game paling dia suka..mini train...nak repeat byk kali..larat ke nak Q
dah keletihan tu aisya










dan ini kami tak mau naaaaa
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


"abg buat gaya nyah "
auwwwwwwwwwwww!
nyah keras kedung

6 comments:

iamthewitch said...

Amboi gembiranya Happy Family :) Eh you pergi Genting patut bagi tau I, I ada Genting card, beli Theme park ticket ada 20% discount ler!

cikda said...

ana
dah lama aku xmerangkak naik genting nun..last time masa bercinta dulu nun..bukan aper masa tu g naik bas..seram wei masa turun..drebar bas tu mcm nak bunuh diri jek bw bas..xreti tekan brek ke ape..

feeza said...

hehehe...kelakor plak tgk en.ali buat awwwhh..nyah tu...:p

kirana said...

mei yee,
alaaaaa kami pegi tak rancang ..lain kali leh pinjam kad u heheh..rugi2 20%

aida,
hahha mengucap siap2 la ...aku tak penah pi naik bas...takuuutt

shaifulsafar said...

wah... seronoknya keluarga ni... teringin sangat nak gi genting... dah 30 tahun idup tak sampai2 lagi puncak genting.... ana naik skyway ke naik atas?

kirana said...

shaiful,
kami naik atas...malas nak usung2 barang naik skyway
pegi la jalan2 situ ..aritukan dah gi bukit tinggi kan..tak jauh dah pon dari situ

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin