PARTY DURIAN ,GIGI SULUNG | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, November 10, 2009

PARTY DURIAN ,GIGI SULUNG

apa kes ko ajak org..ko yg lewaat!
bukan salah cek..salah kan suami cek ahhaha tiba2

party durian ni anjuran dept lain..tapi depa jemput gak kami..so aku pon memanjangkan jemputan ke dept aku..beria2 ajak depa join

depa ni rajin organize benda gini..kali ni buat kat taman rekreasi air,wetland putrajaya
best la kat sini..tak sempat nak meronda tapi sekali lalu tengok mmg best..
boleh la nak datang lagik utk aktiviti keluarga

tapi sedihhhhhhnyaaaaaaaaaaa kami tiba lewat....majlis start kul 10 pagi..tapi kami tiba kul 12 huhuhuuuh dah abih sesi bergambar ramai2...rugi cek tak leh masuk muka cek dalam gambar depa hahahah

puncanya >>en ali pi servis keta...dia booking kul 8...tapi kul 10 tak balik2 lagik....pastu buleh pulak dia gi basuh keta duluuuu...huwaaaaaaaaaaa..time ni la dia nak rajin pi basuh..
tapi tak pa..kete bersih ..fikiran cek pon tenang nak naik..tak serabut hhih

GIGI SULUNG AISYA

nampak?kat bawah tu...baru nak naik...dia lambat tumbuh gigil.mcm aiman jugak lambat


tapi ok gak ..lambat2..senang sikit BF dia..skrg ni..nakal bukan main..suka gigit...menjerit kesakitan mama ni

aisya @ 10mos ++
lepas party durian...pegi merendek ke lain pulak....bukan ke ikea...huhuuuhhu bila la nak ke ikea niiiiiiiii




10 comments:

dekja78 said...

ape lagi nk survey kat ikea tu ana ooii....

rynas said...

ohh baru tumbuh gigi ekk..tak pa lambat tumbuh lambat tanggal nanti. kejap yer nak setahun dah ekk

mama uzma said...

pasni menahan la keje nak ngap2 org la...hihi....kejap je kan dah besar...

feeza said...

hehehe...lepas ni menggigitlah ye...
anak feeza dh tumbuh gigi masa 6 bulan aritu..jeluh nak lap air liur..

cuma tulah..bila tumbuh gigi dulu..betul ke akan lambat merangkak? tolong jwb yer...

KV said...

tak demamm ek dia tumbuh gigi?

kak sue mimos said...

comelnya aisya ni..ctk betoi mata dia :-)

kak sue mimos said...

comelnya aisya ni..ctk betoi mata dia :-)

Mummy Eysraf said...

elele..shomelnya. demam tak tumboh gigi sulong? jom folow222....

kirana said...

k.imah,
huhu byk menda nak beli ...tapi tak terpegi..org nak pesan pon dah ada..hahah

rynas,
aa mcm abg dia jugak la..baru nak naik

mama uzma,
aa betull..mmg dia suka nk ngap..gatai gusi tu

fieza,
cepat dia tumbuh gigi,org tua2 la kata..kalao tumbuh gigi awal..lambat jalan..dan sebaliknya...tak tau la betul ke idak...ikut perkembangan budak tu sdiri lah...

kak su,
hiks...mama tka comei ka hahaha

mummy esraf,
ermm tak der lak demam...awal2 dulu air liur dok meleleh jugak..tapi tak tumbuh2 lagik..ni baru tumbuh

contactlens said...

hahaha....org yg mempromote lak tiba lewat....nasib baik kitorang x tapau, so ada lg durian2 tu....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin