LEMBIK BUKAN SEBARANG LEMBIK HIHIHII | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, November 10, 2009

LEMBIK BUKAN SEBARANG LEMBIK HIHIHII

ni entry mengimbau kenangan lalu..5 tahun yg lalu
wowww..byk kisah pahitku
jadik utk melupakan masalah yg dihadapi ketika itu..aku sibukkan diri dengan aktiviti2 yg ada

kira masa main tu..main sungguh2 lah..nak lepaskan gerammmm
lagik satu aku mmg suka bersukan ..cewahhhh..ni kira kesinambungan dari sekolah dulu lah..tapi masa kat U malas pulak nak bersukan..byk join aktiviti kemasyarakatan jer


masa ni kami JOHAN 4x100m ..ehhe..yg besnya kan..kira mcm aku ni penyelamat la ..cewahhh perasan2....hee..aku kan last runner..masa geng MSCSB dapat batton dulu..aku belum dapat lagi..pastu bila dapat terus kejar..aku potong masa dekat2 nak smpai line dah.....mmg sengit la masa tu..gambar tu aku carik tak jumpa kat mana


den bangga la jugak dapat menyelamatkan team ..hehehe..tu geng baju biru dpt no 2



ini pulak team 4x200m ..dapat no 2




bowling masuk gak..tapi kalah hehehe..bidan terjun jer aku nk cukopkan org...aku tau tak terer mana ..tu malas nk masuk





dan yeay2!ni feveret aku...basketball...rindunya nak mainnnnnnnnn
kami menang ok! (aku duduk 2 dari kiri...kuruskan aku :) )
tahun lepas2 tu karnival basketball dah takder..sbb tak byk pmpn nak join
nak buat team tak cukop...


kawan2 seuniversiti aku tak caya aku main basketball .depa kata aku lembik :)
wehhh lembik bukan sebarang lembik naaaaaa hikhikhik

7 comments:

Mummy Eysraf said...

tq view my link..jom arrr folow.. already folow urs..

genny da bomb said...

memori 3s1 sentiasa dalam ingatan...kitalah juara segala juara walopun kurus keding aku ja yang montel kakakakkaa...

aku mmg takkan lupa la menang semua jenis games tuh..tarik tali pun leh menang!bravo!!

shaifulsafar said...

wah.... aktif juge ye... org aktif macam ni tak cepat pancit nak melayan karenah anak kat rumah kan???... heheheheh


- terima kasih atas kunjungan dan sokongan ke blogspot saya sebelum ni.... sebab tutup? nak kurangkan komitmen... :-)

jika sudi, teruskan meninggalkan jejak kat blog yg lagi satu tu ya... :-) ttg cash out nuffnang tu... pegi buat surat hantar kat nuffnang...muahahahahaha.... saya izinkan.

keep in touch,
http://blog.shaifulsafar.com

yasz said...

aku pon miss! best kan masa main basketball tuh. aku pulak sb masa sekolah dulu tak dibenarkan main games level rumah. bcoz of brass band. nak ckp camner. hehehe.. tp aku plg suker kita nyer strategy hahahah

feeza said...

hehehe..best kan masa memory main basketball dulu..tu mmg fav sejak sekolah menengah lagi.

rasanya lepas ni kena buat pertandingan ibu2 main basketball..baru caya..kan tiap2 hari dh exercise ngan anak2..kui..kui

kirana said...

geni,
hahaha tarik tali tu cam tak caya kannnnnn

shaiful,
yer laaa..byk komitmen skrg ek...ok nnt kite insert link baru tu

yasz,
giler atur strategi...hehhe tp mmg best laaaaa

awat blog hang tka open wehhh

feeza,
basketball game nampak cam keras sket..tak ramai org nak main

mama uzma said...

Bila dikenangkan zaman sblum ada anak mmg syokkk gila...mmg aktif game n panjat2 gunung nih...mmg syokk gilakan...cuma skang je membataskan skit....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin