I LAYAN MINAT U LAGI... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, November 11, 2009

I LAYAN MINAT U LAGI...

"Abg,lepas mkn durian ..gi ikea nak?? ..jom aaa"
"alaaa org dah ada planning lain"
"haaa??Mana pulak?sepang?no no no! "
"A Famosa..."
"amboi2..bab motor jauh mana pon sanggup ..erm tapi kalau gi ikea ngn tentera2 ni..tobat tak leh beli barang ni"

.

Penuh konfiden ok...nak gi A Famosa..katanya ada pameran motor2 besar.

Dia yg dok tengok jadual seme tempat kat mana..aku tak amik pot laaa..

Lepas jer party durian..terus balik rumah..simpan durian dulu takut busuk kete lama2 hehe..

rehat2 kejap..pastu sambung bertolak ke A Famosa..

sampai2 jer..tak der satu habuk pon motor...pusing la round carik mmg tak dak satu banner ke apa...frust la dia



pastu..aku kata la..ntah2 kat Melaka ..mcm mana abg leh baca A Famosa..
dah sebelum bertolak tu ...dah check kat web
ni la jadinya ,kalau bini tak masuk campur tengok..

pak pandir ....hehehehhehe (pak pandir ni gelaran kalau dia buat keje melatah..hehe dulu dok pusing roundabout 2 3 round sbb tak tau nak masuk simpang mana..tu aku panggey pak pandir...dia tak puas hati..dia balas aku MAK LONDEH .." saja suka2 jer...tak amik hati



tak banyak motor2 sport....




rupanya pameran tu buat kat rumah media melaka..dekat mitc tu



ada award utk motor2 ni..tak igt dah kategori apa depa dapat





lepas tu dok melepak depan pintu masuk..layan kebab ngn air kelapa pandan
aku kalau bab makannnnnn...mmg pulun habis hehehe
sib baik anak2 nak dok diam tengok motor

ni sapa tau kat mana leh beli benih kelapa pandan??cewahhhh en ali tu berangan nak tanam kelapa kat tanah kt kampung tu ...

dah nak petang sket ..bertolak la balik..aisya dah bunyik2
igt yer..hari ni i ikut u..lepas ni u kena ikut i gi tut tut tuut... hiihii
pastu balik seremban...esoknya datang lagik melaka!ada keje kami lak..wah2 ....dok ulang alik melaka -sban mcm dekat jer kan

4 comments:

feeza said...

hehehe...khusyuk betoilah hang dok perisi buah kepala tu cik ana ye..
tebal ka isinya? sib baiklah anak2 hang dok melayan tgk motor2 tu..kalau dak mesti hang tak puas menikmati rasa kelapa tu kan..

mama uzma said...

korek jgn x korek ye kak...
klu iena kan..dah ikut kehendak dia..dia lak kena ikut kehendak iena..baru adil..hihi

Abang Long said...

Mak Londeh ? Hahahaha ....

genny da bomb said...

cam kurus sket laki hang ana hihi..

aku kalo bab ngikut hobi ni ada yang aku bleh ada yang dak..yang aku takleh kalo dua2 laki ng anak masuk kedai menan...arghhhh sakit jiwa aku dok kerassss belek2 suma benda...tidakkkk...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin