AKU SUKA BUAT IKLAN FREE | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, April 30, 2009

AKU SUKA BUAT IKLAN FREE

seperti yang sediamaklum...aku suka baca majalah daripada buku..
bukan tak baca buku langsung..tapi sgt la jarang2 berlaku
ada la buku yg aku baca "jutawan dari planet jupiter"...hihi cita2 besar tu

owh owh bukan nak cerita buku tu..ni aku saja2 nak letak kat blog..
ya la kwn2 aku baru jadi mama..jadi ni mungkin membantu



sapa dah ada majalah/buku ni?
ni la satu2 nya yang aku ada dalam tangan utk aku buat rujukan di rumah haha
aku baca dan search lain2 info kat intenet jer..walaupon leh dapat kat intenet..tapi
kalo leh pegang tengok belek lagi puas kan..


aku mula bukak balik sebab nak tengok menu pemakanan utk bayi ni ha
yang bagusnya..dah ada table..hari ni makan apa..petang apa
so tak yah pening kepala pikir2..ikut jaaa



setiap resepi yg dicadangkan disertakan resepi sekalik...
utk org yg tak berapa pandai masak macam aku ni..mmg aku perlu sgt lah!


ha tgk tu..table..complete smpai anak brp tahun ek..tak igt lak


ni konon2 aku nak try buat muffin ni la..tak tau la bila nak beli barang2
keinginan tu mmg ada sgt2



utk bapa2 yg tak tau nak mandi bayi pon sesuai baca..tgk tu..ada step2 lagik



nak pakai pampers pon ada diajarnya....so jgn ngelat kata tak reti yer




cara nak pegang angkat bayi pon ada..



jadual perkembangan bayi...boleh la nk monitor compare ngn anak kite..


banyak lagi info..tapi sket2 dah la..karangkraf tak bayar pon aku wat iklan free hahahaha
aku suka buku gini2 sbb colorful....tak boring nak tengok baca


p/s:selamat berliburan esok cuti kan!

14 comments:

KV said...

selamat berchotiii

Mak Su said...

selamat bercuti, maksu pun minat baca/tengok magazines yang berwarna warni

:: HUSNA :: said...

cm best jer buku tu kn...
harus mencari ni...
selamat bcuti tuk ko ana..
yea2x..nk blk kg...

my little family said...

akak pun ada buku2 tu dulu. Pa&Ma pun selalu gak beli..hehe
Cuti ni p mana? :-)

my little family said...

mai ambik award tempek kat blog ni.

Zawiyah said...

ana..tq sebab sudi linkkan akak punya blog..cuti pi mana dik? akak nak balik kelate ni..sukeeenyaaaa

SUZIE APAI said...

hapi oliday kawan..

aku pun soka buku nih..

dah nk lunyai dah pun..

cikda said...

byk info..

kirana said...

KV,
HAPPY HOLIDAY..CEWAH BALAS OMPUTIH


MAK SU,
SELAMAT CUTI2 :)

HUSNA,
KENA ODER ..TAK DA KAT KEDAI

K.ZAWIYAH,
OWH TAK DA HAL...SY TAK BALIK DAN TAK GI MANA2 PON :)
BALIK ELOK2 NOOOO


K.AYU,
TAK GI MEMANA..TUNGGAK KELUARGA KENA BEKERJA ...TIME ORG CUTI LA KENA WAT KEJA HUWAAAAAAAA


SUZIE,
KO MAKAN KE APA SMPAI LUNYAI HAHAHA

AIDA,
AA ELOK LA KALO NAK BACA

kirana said...
This comment has been removed by the author.
shaifulsafar said...

wah... awak pun ade buku azizi ali tu erk?... good!

cuba baca buku 'menjejaki jutawan senyap" - chef li... pun best!

PuteriSatu said...

yup akak pun ada buku tuh....buku pa & ma...pun berlambak2 wat rujukan..huhuhu....

kirana said...

shaiful
bab nak kaya ..mesti baca hahaha
nnt2 kite cari..bila time nk mood nak kaya :P


k.puteri,
best kan kak..hehe senang nk tgk

mama uzma said...

iena pun guna buku tu tuk tambah pengatahuan iena...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin