CARA MENGHABISKAN DUIT MAMA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, August 7, 2009

CARA MENGHABISKAN DUIT MAMA

sejak akhir2 ni..mama jarang beli baju kat saya
asyik bawak balik baju adik saja...saya tau la..
pastu sehari dua ni..mama asyik menerai tudung jer...kejap2 pakai..kejap2 pakai

tengok ni..bukan anak dara saja yang sebok nak mekap..anak bujangku ni pon sama
pantang nampak beg mekap aku...jenuh sembunyikan tempat tinggi tak bagi dia capai..



ni di luar pengetahuan aku..aku dok sebok kemas2 baju dalam bilik...ntah masa mana dia capai..pastu dia gi bilik lain senyap2..buat kerja dia
pastu dia simpan balik barang2..aku tak perasan lagik sebab nampak muka sebelah lagk cam tak der apa2



masa aku tengok ni..ya allahhhh...nak marah pon tak jadik..
dia tenyeh maskara aku .pastu tenyeh lak lipstik..abih laaaa lipstik ku..


tak cukop dengan itu...dia pi turun bawah amik lipstik dlm henbeg pulak..
ni aku tak tau patah...bila balik keje aku tengok balance yg patah tu atas lantai..
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..dah la lipstik feveret.. (dah kali ke 3 dia patahkan)

aku ni dah 5 bulan tak beli skincare mekap2 ni..nampak gaya aiman sengaja nak suruh aku pi beli..ni nak claim kat sapa lipstik patah ni..
bapak aiman?bayar balik ek..anak abg kerjakan ni huhuhuhuh

fuhhh memang menguji kesabaran yer bila membesarkan anak2.

8 comments:

NaZa said...

sian aiman, dianaktirikan...
mentang2 ada bbg gurl.. :p

claim kt wallet sendirila.. haha.. kan dah ada wallet baru....

dekja78 said...

claim kat bapak dia ana...

mama uzma said...

keh3...
aiman tau mama dia masyukkkk.....

rynas said...

hehheh aiman pun nak make up juga. jangan ana kang jadi pompuan plak. bdk2 gitu ler sementara nak nunggu besar macam kerenah

rynas said...

hehheh aiman pun nak make up juga. jangan ana kang jadi pompuan plak. bdk2 gitu ler sementara nak nunggu besar macam kerenah

rynas said...

hehheh aiman pun nak make up juga. jangan ana kang jadi pompuan plak. bdk2 gitu ler sementara nak nunggu besar macam kerenah

genny da bomb said...

hahah..sebijik cam nuqman..kecik2 dulu bape byk lipstick patah..siap conteng kat baju lagi..huhuhuhu..

mama uzma said...

wahh...
conteng kat baju yg x tahan tu kak genny...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin