SEKARANG BARU NURSE BOLEH REHAT.... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, August 21, 2009

SEKARANG BARU NURSE BOLEH REHAT....

baru aku buleh online kejap..sebelum pi ketuk2 kuali kat dapur


bila si abang dah tido...aiman dah ok sket demam..makan antibiotik sekalik semalam..pagi ni dah ok..dia ni aktif jer demam ke tak



bapak yang lemah jer..kejap baik..kejap demam..
baru balik gi wat ujian darah..tengah tunggu result ni..huhuhuu
doktor suspek denggi



ni aisya lak demam...lepas maghrib semalam start panas badan...
bg ubat..ok la..kul 6 pagi panas balik..
tadi kul 12 bagi lagik..agak lemah tak aktif macam biasa...

sekarang semua tengah tido..nurse jer berjaga huhuhu
baru tau penatnya jadi nurse nooo
baru tau kalau nurse susah nk senyum sebab apa..hihihi


plan aku terbatal harini hihi..konon2 sekarang aku telah membeli belah
kirim salam sajalah :(


sebelum terlupa..
Selamat menyambut bulan ramadhan semua..


anak dah jaga dah ni ..tak sempat gi masak
bye n take care!

13 comments:

nieda said...

Salam Ramdhan..terpaksa jadi nurse yer, pengorbanan seorang isteri dan ibu kan...esok2 bila kita sakit anak2 kita pulak akan jaga..

Salam Ramadhan, moga amalan kita diberkati...

genny da bomb said...

sian hang..tiga2 skali demam..jangan nurse skali demam dah..cemana nk posa tu...hope cpt le lega nnti

NaZa said...

uish.. seme skali dah demam.. ko tu pun kena makan vitc seme suh kaut sket antibodi..

ss mantin said...

sempat jugak nurse ni online...heheh
take care for ur family...and hepi fasting...

~theha~ said...

Slamat Berpuasa...Moga semua cepat sembuh..nurse jg kesihatan yer...

contactlens said...

Semoga sihat semuanyer..
Selamat menyambut Ramadhan...semoga mendapat keberkatanNya..

ylukeman said...

Selamat berpuasa....Xamik ubat yg masuk ikut p******* tu ke? Kalau anak2 aku yang tu lagi efektif compare ngan yg minum/liquid

dekja78 said...

wuuiihhh dgr cite pun dah penat..tp dapat soping ana sbb k.imah x dpt ikut...hehehhe..korum tk cukup lah korang nk berjoyah...kahkahkah...

kirana said...

nieda,
salam ramadhan,hihi mencabar betul dekta2 nka posa ni kannn

geni,
aku ni nyaris2 jugak..sakit kepala..tp gagah jugak la..kalo dok wat lembik jenuh la

naza,
antibodi aku tgh kuat lagik ni hihi harap2 gitu ler


ss,
online tetap online :)
selamat berpuasa

theha,
selamat berpuasa..t.kasih yerr

contaclens,
dugaan kecil..penghapus dosa2 kecil sebelum puasa :)

ylukeman,
kalo abg dia mmg bg ikut tu la.tp stok habis..yg aisya doc kasi kalau panas sgt2


k.imah,
wahhhhhhhh gelak sukahati nampak..kami tak leh soping huhuhhuu
dua2 anak demam tu..mcm di plan pulak

my little family said...

sama la..akak pun skrg dah jarang tido lena..klu nk lena time mkn ubat selsema..boleh la lena.

my little family said...

jgn lupa Ana pun kn mkn vitamin, kang nurse dah down naya....

my little family said...

la...xjadi la p shopping ekk? xpe..nanti semua dah ok leh p shopping puas2....nanti mesti ada sales tuh..

kirana said...

k.ayu,
sudah gaharu cendana pulak....nak pi macam mana kak ooooiii huhuhuuuh
soping kat dalam rumah jawabynya

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin