ALHAMDULILLAH...SYUKUR | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, August 14, 2009

ALHAMDULILLAH...SYUKUR

alhamdulillah....


kite mesti bersyukur dengan apa yg kite dapat yerr...

kali ni dapat banyak la sikit dari tahun2 sebelum nya..


syukur..walaupon kena tax banyak yg membuatkan aku geram jugak huhuuhuuhuh

tapi takleh bunyi banyak2..nnt opismate aku sound...depa ni dengar aja suara aku bunyi2 hahahah (dan sah2 cakap kuat.tak bg org dengar lagik :P )

ni aku nak share rezki dgn korang ni..sapa yg jadi top referrer bulan 8 ..bulan ni lah yer..
adalah somhting sket...
jusco voucher ke..cash ker..makan2 ker...tengok lah yer apa yg kurasa nk bagi

selamat berhujung minggu koranggggggggg!! :)
**happy**

p/s:aku tak compare ngn industry standard la...ni semi gomen punya standard bonus :)

13 comments:

buzzybug said...

wah wah wah... awal bonus ini tahun... hehehe...

~theha~ said...

musti senyum sampai ke telinga....pasni bole borong tudung2 bebanyak...hahahhaha...sbnrnyer da terpengaruh da ngan demam tudung kt cni....(^_^)v"

shshi said...

hehehehe..... terasa untung jugak.. sebab tahun lepas bonus private ector kurang.... sebab recession kan.....

iamthewitch said...

Oi... I nak jadi top referrer la... tak dapat bonus ma... *sob* Kesianlah aku ya... hehehhee

contactlens said...

Syukur alhamdulillah...bleyla belanja makan geng joyah & saya kt sini.. :)

ps:saya pn nk jd top referer lah..hihihi.:P

Siti Mazzuana said...

untung la ada bonus, yang aku ni? wassalamuuuuu......naik gaji pun ehem ehem...tapi bersyukur la jugak dari orang lain yang tak dapat apa-apa kan????

mama uzma said...

bestnya dapat bonus kan...
iena x penah merasa..huhu...

genny da bomb said...

zaman skang kena syukur walopun dapat sikit lagi ok dari ilang keje kan..bersyukur ng apa yang ada...hang nk belanja aku bila2 pun buleh...hihih..takyah jadi referral pun aku buleh hihihi

kirana said...

niza,
ehem2..sila maklum :)

theha,
ha apa lagik..pi carik..kang demam tak kebah2

k.shahi,
ya betulll..ada yg kena potong gaji lagi kan...maka kite kena panjatkan kesyukuran yg amat sgt

mazz,
sila maklum ni bounus thn lepas ye hehehehe..bkn 2009 punyatp syukr la ada jugak

iena,
iena dah boss ,,cmna nk merasa ehhee

geni,
ambooiiiiiiiiii..aku tungguh hang la belanja..bonus 6 bulan kan

my little family said...

ish, baik tul Ana ni..nk share something ngn kita.."kita' tu...hahahha

dekja78 said...

alhamdulilah...tk pernah2 dpt mcm ni kan...hihihi...

kirana said...

k.ayu,
hamboiiiiiiiiiiii dok baca kot lain pulak

jadi la top referrer bulan ni

k.imah
ya syukurrrr sgt2
mintak2 kpi thn ni byk lagik

contactlens said...

Dh ada perancangan nk invest ke mana ke? hihihi :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin