TUDUNG DAN PASTA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, August 6, 2009

TUDUNG DAN PASTA

dalam orang dok kata kurang kan ke mall dan tempat2 awam...nak pegi jugak tu..

ini lunch selasa punya ..kak shahi teringin nak pekena pasta pulak maka ke giant kinrara lah kami....huish..elok opis kat ceruk2 jer...duit tak cair sgt
ini banyak sangat cabang buleh pegi..carefour,ioi,giant,tu kalo rajin midvalley pon leh terjah tu..



tu nasib baik tak keja kat kl jalan tar ke klcc ke ..kalau tak lagik haru




gambar pizza dah biasa kan..buh gambar pasta lak..
ni aku punya ..carbonara
nak try rasa..ermm aku suka yg pedas2..so bila makan ni aku rasa tak puas



thai aromatic ..k.shahi n k.imah


dessert ..bantai makan awal2 lagi aihhhh..dah lapau..tau2 jer la servis pizza hut..
cukop sinonim....malas nk komen byk2

sebelum makanan sampai....
kebetulan pelbagai tudung dipakai aritu...hihi leh wat modal blog aku



tudung hands wangsa maju..depa ni terjebak awal2 lagik ni
leh jadi duta hands dah ni ..setiap minggu ada ja dtg pakai tudung baru
jadi..sapa yg harus disalahkan kalau aku dijangkiti penyakit depa ni


k.shahi suruh masukkan gak tudung dia..evergreen katanya hihihii


tudung hands jugak....k.tuut ni suka ariani

2 hands nak lawan aku huhuhuhuhu
mcm hajaba jugak..ada butang kat belakang

rege = buleh makan pizza + dessert sebanyak 6 kali (lunch set),ntah2 lebih lagi ntah

jadik..utk beli tudung ni..kena pantang pizza selama 6 minggu jika mkn tiap minggu atau 6 bulan jika makan sekali sebulan hihihihih


mana tudung aku??

huish....aku mesti tayang aku punya jugak..mana leh kalah
walaupon tudung aku..tak perlu pantang pizza 6 minggu atau 6 bulan...


standard gambar aku hehe..baru nampak awning dan selendang tu kan

tak nak kalah tu..2 keping letak gambar sendiri...hahahha
tudung ni pi tgk kat web muslimah ..murah jer..tak smpai rm20

boleh pakai bersantaui di hujung minggu atau datang ke opis

p/s:sila jgn bosan..aku tengah jakun ngn tudung best2 ..nnt petang aku tayang tudung lagik ahak!

10 comments:

genny da bomb said...

cun ja hg pakai tudung walopun beli online2 ni..aku ni tak bleh la beli online melainkan ada org mai jual kat aku leh try terus..hehe..

ni kat opis aku ada la kawan juai tudung plak..tgk la satgi2 aku pi try tgk ok ka dak..tp masalahnya bli tudung nk kena pikir beli baju plakk..hoho..dh tgk sekilas takde yang match ng baju sedia ada..hoho..

PuteriSatu said...

na....lawa la tudung muslimah tuh... nak beli gak aar..ahaks....tapi awning dia tu leceh sikit nak jaga kan...

eh...na.. dah kurus benor dah akak tengok ana kan...bila lah akak nak kurus cam ana...ahaks..ayat tak boleh blah tuh....

bie said...

haha..amnboi..sempat lg tu smbl mkn pizza...xlama la berjangkit kat sini lah ni...aura dh naik skit ni hahahahhahaa

dekja78 said...

Ana kita org dh insaf dah..dh kurang membeli dah..aura dh pi kat ana..alhamdulilah selamat duit..

K.imah nmpak gebusnye...mcm mane nk kurus ni...

my little family said...

peh..cun la pakai tudung tu..so nanti ANA leh beli byk2 tudung tu sbb cunnnnnng..hehehehe

NaZa said...

waa.. entry bertudung plak.. jgn letak byk2. bahaya la.. :p

kirana said...

geni,
aku main redah jer geni...kalo beli baju pon sama..kat mall pon aku tak try pon..

k.puteri,
ermm tu la awmnig dia keras..mmg terlipat tu susah sket la nk betulkan balik..kena jaga betul2

nampak ajer akak tu kurus tang mana...tang perut tak kurus kakkkkk


bie,
mmg tengah nk sebarkan virus ni hahaha

kak su dah kena


k.imah,
dah immune ek..ehhehe..
hiks..k.sheli dok marah letak gambar tak cunn

k.ayu,
auwwww..meh la derma duit kat saya

naza,
hehehe cubaan menghasut

bigboy-uzma said...

cantik walaupun beli on9...
mcm iena mesti nak try dulu la..pegang2 belek2..takut x suai..hihi...

contactlens said...

uih..cantik menarik tertarik kau mmg debomm>>>>>>>carbonara,thai aromatic ngn dessert tuh...itu yg model hands tu angkat thumbs up :)

mama uzma said...

sedapnya la pasta nih...
mmg x leh tahan..huhu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin