PEGI KE TAK? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, August 7, 2009

PEGI KE TAK?

esok ada family day TNB n.sembilan..kat PD

masalahnya aku takut nak pegi dalam suasana sekarang ni..sbb aisya kan kecik lagik..
tapi rasa mcm nak pegi..tapi rasa mcm tak nak pegi...

ermmmmmmmmmmm..
korang rasa ?patut ker?patut apa?heheh lagik mau tanya

short vacation yg plan aritu pon cancel..ni tgh dok pikior2 familyday ni
berat ke taknak pegi

5 comments:

NaZa said...

pegi jela.. tp make sure pekerja2 tnb yg pi seme sihat2 la..

dekja78 said...

ana bwk mask pki..hehehe..sure kena boikot nnt...

contactlens said...

ada baca kata pegi tpt terbuka boleh, ye ker??

genny da bomb said...

pakai mask la..tp kalo tmpt yg pegi tu padat ng org better tak payah la..

org bukan nk bgtau kita yang dia at high risk ke ape kan..mcm aritu aku dgr radio,dia suspected H1N1 n kena kuarantin kat umah..tapi tepon era gitau kata nk pegi tgk wayang bagai..hish..tak semua org bertanggungjawab mcm kita..

cewah mcm aku responsible sgt kan hahahaha..tp kalo dah nama pandemik kan ko jangan la nk susahkan org lain..

kirana said...

aku tak pegi yeayyyyyyyyy

mmg tak nak amik risiko sbb ..ermmm ermmm...tanak la cite kat sini cewahhhhh

dah kjaan pon tak menggalakkan menghadiri perhimpunan2 awam gini kan..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin