USAHA KITA~MEH RAMAI2 BUAT | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, August 5, 2009

USAHA KITA~MEH RAMAI2 BUAT

1.Letak doa kat sidebar masing2...dengan harapan setiap orang yg visit blog akan baca doa ..ramai2 berdoa..

2.selain mencegah,mengawal...DOA lah harapan kite...tawakkal kepada-Nya



Terima kasih.

7 comments:

genny da bomb said...

aku dpaat version lain plak..bila dh banyak2 doa macam2 la aku pikir..ni org amik kesempatan nk memesongkan akidah ke ape plak kan..haru tol la aku ni..tu la kan..pompuan..dok pikir mcm2 hahahaha..

PuteriSatu said...

dah baca doa tuh....

kirana said...

geni,
makna ja kot lain2..ada version tu "aku berlindung" ..yg ni aku membentengkan diri...sama jer maksudnya

dalam jawi sama jer aku dpt version..cuma makna tu tukar2 sket


k.puteri,
:)

Mummy Dasy said...

dah baca..Geni menakutkan lak...

mama uzma said...

hihi....
x mampu nak kata apa...
leh gitu...??

cikda said...

ana
bagus jugak tu ade doa2..
ada jugak pengisian

kirana said...

mumydasy,
oo yg mana wehhh korang bicarakan

mama uzma,
bulehhhh asalkan bahagiaa

aida,
hiks..malu aku..aku ni bukan budak baik2 sgt pon

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin