RUMAH ITU BUKAN MILIK KAMI ...HUHU KALAH LAGIIIIIIII | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Sunday, August 16, 2009

RUMAH ITU BUKAN MILIK KAMI ...HUHU KALAH LAGIIIIIIII


time aku nak...time tu ler orang nak kan

huhuhhuhu

kenapa begitu.???..huhhu..uh buat tanya lagik...
ni rumah dah dua kali lelong..aritu bulan july.tak de org nak
kali ni..4 bidders lak yg masuk termasuk kami lah
huhuhu
aku ni dah berkenan sgt2...dah brp kali dok lalu pi tengok kawasan taman tu..kat situ memang ada potensi mengikut penilaian kami lah..berpandukan masterplan developer kat situ
pastu tuan bri bgtau derang bid sampai 82k ..bulan july aritu reserve price baru 80k..huhuhuhuu
rajin sungguh nak bid mahai2...uhuhu. nak masuk kena bajet banyak lah...kalau beli utk duduk ok kot..tapi kami sbb nk invest kan..so tak mau la bid tinggi2...
kali ni kami tak gi bid...guna sevis tuan bri jer...bayar rm150 utk gi bid..ok la kan..sama jer kos kami nk gi dari seremban ni nak ke equatorial kl ..ngn masa ,minyak ,tol dan keadaan semasa yg tak mengizinkan
memang tak der rezki lagik..kami ni saja tak amik area kl sbb tak nak berebut2...rupanya area sban 2 pon orang dok usha jugak..
rumah teres setingkat kat s2 height pon dah jual rm161k..agaknya tu org nak beli kot rumah ni
bukak besar..24x75,condition sangat bagus..tak dak rosak..mcm tak der org duduk..wiring seme elok lagik....


huwaaaaaaaaaaa
lain kali jangan berangan sangat cik puan ana ooooiiiiiii

9 comments:

my little family said...

terkejut beruk kalah H1N1 bila tgk news td, Aqil kawin gak ngn minah Waheeda tuh..panas weh dlm bdn nih...

cikda said...

ana
wei gigih menginvest real estate

genny da bomb said...

bagus2 ana...go go caiyuk..

dekja78 said...

xpe ana ade hikmah tu..moga diganti dgn yg lebih baik..kalau tgk umah tu future mmg blh buat untung..size besar..

contactlens said...

Xpe Kirana,USAHA tangga kejayaan...:)

kirana said...

k.ayu,
hhihihi sabar2...dah tertulis jodohnya :)

aida,
selagik tak dapat wehhh....huhu

geni,
nak sumbangkan kapital?

k.imah,
aa betul..skrg semua 22x70 jer

contaclens,
nak kena beralih arah ke emas lak kot :P

shaifulsafar said...

invest gold je la ana... hehehhe ( ade tanduk kecik kat kepala...)

contactlens said...

invest for long term....apa salahnyer...hihih :P

kirana said...

shaiful,
yer la...tgh dok tunggu rege murah sket hehe...org kata sbelum gi haji harga mas turun

contactlens,
iyola..sehari sekeping dinar..
opppss melampau lak ..sebulan sekeping dinar..lama2 jadi bukit dinar :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin