GAMBAR AKU CONTROL AYU???? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, August 13, 2009

GAMBAR AKU CONTROL AYU????

sebelum tengok gambar tuan punya blog..meh la layan gambar satu dept aku nih..
kot2 la ada korang kenal ker..
buleh kite ngumpat sama2 :P (ish tak baik ngumpat..i tak suka lah..joyah2 ok la)

kali ni aku tak bwk kamera ..so gambar dari camera org..tuan punya camera gambar harus la sket sbb dia keje dok amik gambar org kan..tu la faedahnya ttak bwk kamera..sbb nnt gambar kite banyak..hahhahaha perasan2
sebenarnya tak bawak sebab asben dah bawak ke pahang


ish meleret cerita
ok ..ni majlis makan2 free ditaja oleh geng2 yg dapat promotion
memang dah jadi amalan..sapa dapat promotion kena belanja
sapa dapat kpi tinggi kena belanja hahahah
sapa dapat bonus ngn increment banyak kena belanja hihihhi
haha melampau tul..dalam kategori di atas..aku tak dak dalam list..so terselamat tak yah belanja :)


ni gambar apa motip ek..ermm tak dak motip



ni geng2 laki dept aku..belah kanan depan yg tak tengok kamera tu ler big boss ..
muda lagik tu...u speak up..cepat la naik



ni tuan punya kamera..nennie..bersama mei yee yg sgt tinggi lampai ..176cm tu


ni lagik geng dpt promoted..belah kiri



geng joyah aku...kerana mereka lah aku tak leh jadi pendiam
aku kata aku nak jadi nerd..nak diam2 jer..tak mau kepoh2
tapi tak buleh...



puan naza yg 7 bulan peknen ngn cik bie ..depa ni dapat promotion gak ni
tersenyummm lebar nooooooo depa



ni motip..hmm.buleh la kira gmbar tayang tudung hihiih
hands,ariani dan aku fareeda



ni ler gambar yg dikatakan kak imah aku control ayu???tang mana laa ayu nya
wehhhhhh aku tengah control kepala tak nak tenggelamkan org belakang tu
sambil2 tu control badan supaya masuk dalam camera dan tidak terkeluar nampak badan separuh hihihihi...
ish tudung aku kemek lak tu..kembang semacam jer..pasaipa jadik lagu ni..ish hilang keanggunan i :P ...

dan seperti biasa..kena akhiri lah ngn gambar sapa lagik...ekekkee
lupa nk bgtau..kami gi makan satay kajang samuri..dan menu tambahan domino pizza
thanks to those yg involve belanja ni..syukur dapat makan free..pastu tak yah drive lak tu..kami paksa kak imah bwk 'estima' dia hihihii..masing2 ngelat tak mo drive..
"ana datang ngn sapa"
"estima kak imah"
"haaa imah beli estima dah ek"
"hihihiih estimaivi"
tak per kak imah,..gurau2 nnt kot la dapat estima betul :)
thanks yer naza,bie dan lain2 depa tak baca blog aku

15 comments:

NaZa said...

pesal la gemuk sgt muka aku tu.. ish.. xpuashati tul... bulat semacam..

genny da bomb said...

lama dah tak pi makan sate samuri ni..sbb kat depan umah aku ada satay lebih kurang rasa samuri..hehehe...sedap gak..satu hal lagi nk pi samuri tu jam mcm hape..tak kosa aku..

mama uzma said...

kak...
x pakwe2 tu x de yg kosong ker...??
hahahaa...

utk adik yee...
bukan tuk iena...keh3...

dekja78 said...

amin..masin mulut dok sebut selalu estima tu...hehehe..

Mummy Dasy said...

sate samuri daging arnabnye xdpat ku lupekan hehehe...bestnye makan2

my little family said...

bestnya ramai officemate... leh kepoh2..hahaha..akak kat ofis cuma ada 4 org je..semua lelaki- akak sorang je Queen..hahaha..

xde geng nk melawa...kahkah

cikda said...

ana
meriah..meriah..aku pun baru mkn sate last sunday..dgn gigihnye gi rnr kinrara

kirana said...

naza,
ish tang mana bulattt tu....kang kurus sgt tak lawa..aku tak nampak sgt pon ko bulat..hehehe

geni,
aku suka sate R&K kat sban ni ha...lagik sedap..mkn saja pon sedap tak yah cicah kuah kacang


iena,
harap maaf ..tiada kekosongan hihihi
semuanya bapak org dah iena oooiiiii
trainees ada laaa


k.imah,
hihihi..amik feel

mumydasy,
sedap ek..tak penah makan..sbb dok teringat bulu arnab macam bulu kucing hihi

k.ayu,
ala yg dok kepoh ni kami 2 3kerat ni ja..hihiih

akak srg je pmpn..jadi queen sungguh la..sib baik dah kawen..kalo tka mesti kena kacau


aida,
rnr awan besar?
aa kat situ mmg ada pon..byk dah cawangan depa ..kat sban pon ada.
hang kan dok kajang..awat pi mkn ka kinrara lak

hannah said...
This comment has been removed by the author.
contactlens said...

wuih..muka smua berseri2 makan sate+pizza...abis diet 1 ari :)

ingtkn 'myjazz'..up jd 'estimaivi' :P

mama uzma said...

keh3....
susah betui nak cari kaum adam skang nih...kaum hawa ramai sgt..

buzzybug said...

nampak lelaki2 tak berapa muda je dalam tu. iskkk...

kirana said...

mama uzma,
aaa tau tak pa..tu depa dok berlagak saham depa sentiasa tinggi tu

niza,
cik nizaaa ooii..mmg tak brp muda dah pon..hehe tak yah dok usha laaa..
ekkeke

buzzybug said...

ingatkan lepas i pi tinggalkan sana, banyak la lelaki2 muda dan macho dan hensem yang masuk... iskk... tak de daya penarik langsung lah!!

dekja78 said...

wah niza tgh mencari tu..kat penang xde ke niza..smpi ke sini mencari...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin