TUDUNG ARIANI PERTAMA (HADIAH PAKSA RELA HIHIHI) | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, August 18, 2009

TUDUNG ARIANI PERTAMA (HADIAH PAKSA RELA HIHIHI)

sms khamis petang

"abg,saya nak tudung zahra...upah kena tinggal seminggu ..hee"


tiada balasan sampai ke malam



aku merajuk



pastu malam asben bgtau kata sms baru dapat...

hmmmm

aku merajuk gak..





pastu kan pastu..pastu ..heheh
jumaat petang dia bgtau kata sampai dalam jam 9 mlm


9 mlm tepat aku tepon...tertido kat kuala pilah pulakk
sabar jer la..
pastu tunggu la sampai kul 10 mlm..tak tiba lagik...heran gak..apsal jauh sgt ke dari pilah ke seremban ni..


rupanya dah terjawab ler nape dia tiba lewat..sib baik tak merajuk kali kedua..hihii gatai sungguh nak merajuk2 haha


jeng jeng jeng... :)

my first ariani...

gambar selepas ini ialah gambar model syiok sendiri..hehe sila layan dengan berhemah

jgn kutuk i tau :P

macam2 color ada...buleh matching banyak baju..

pasni kena soping baju color oren,hijau


hiks..gambar lakonan ayu dah bermula

macam color ais krim mat kool pon ada :)
katanya ni new arrival (kat sban 2 lah yer)
sib baik pandai gak dia amik saiz M...tak sia2 entri tudung aku banyak2 ari tu..
dan tak sia2 jugak..entri dah masuk ariani tapi tak terbeli
hehe boleh gak jadi panduan dia tau kedai kat mana nak beli tudung kan
lagik satu...asben aku dia jenis malas2 nak pilih kot...dia akan tanya salegirl yg mana latest
..mmg gitu selalu..sbb aku akan tanya dia
ni sapa pilih..salegirl ke abang?hihi
terima kasih daun keladi yer banggggg.....
lain kali kalo outstation lagik..beli lah lagik :P
seminggu selai,2 minggu 2 lai...4 minggu 4 lai.... hihhiih

20 comments:

genny da bomb said...

pengsan aku kalo jadi laki hang..hahahahahahhaa..kalo kena tinggai sebulan mau 4 lai dapat..kakakakakkaa...umah aku dkt ng butik ariani...aku yang tak sampai2 lagi hihihihihii..sebab dia sebelah ng senheng aku beli dapo tu hihi

NaZa said...

waa. klu gitu, outstation slalu pun xpe. muahhaha. kena sediakan satu wardrrobe utk tudung plak..

:: HUSNA :: said...

wah.. best hg ana...
merajuk pon berbaloi baloi...
hihi...

mama uzma said...

hahaha...
kopak la hubby akak klu mcm ni...
tapi x pe..demi org tercinta...
x gitu...??hihi...

PuteriSatu said...

WEKEKE..ana..ana..nak gelak baca... akak tengok cik ali awak tu cool je... sekali dia nak wat surprise.. bahagia rasa ye...

nieda said...

cantik tudung...kalau selalu husband outstation makin byklah tudung yer..hehe..

tgk entry sebelum ni psl aiman dalam balang kaca, teringat kt my daughter..dia pun dah berak sebelum sempat keluar dari perut mummy nya..tapi alhamdulillah tak ada apa2...

JMR said...

sweet hubby tu..best..nk jd gitu gk la..hikhik

zamnzara said...

cantik ah. respek his taste. skrg ariani dah provide kotak ek utk tudung. teringin ah plak.

my little family said...

prihatin tul ekk..bagus2.. :-)

contactlens said...

Cun wooo....................tudung ariani tu la... hihi :P

kirana said...

geni,
ala..bukan selalu geni oooiii
masa ni la aku nak amik kesempatan :P
hang tu awat tak pi masuk kedai..ehhe dah dekat tu

husna,
alahai bukan selalu la cik oooiiii
kalo tak outstation wat bodo gak

iena,
sekali sekala jer ina...akak ni isteri yg memahami hihiihi


k.puteri,
tu la..igt dia nak kasi duit suh sy beli sendiri ker..tgk2 dah bwk balik

nieda,
hai nieda,ish tak leh la gitu selalu...heheh mau dapat pelekung nnt

owh anak awk sama kes la ek..

jmr,
kadang2 sweet...kdg2 sour.ahak!

zam,
tak tau lah saya pon tak update ngn ariani punya pesen hehe...tu salegal yg bgtau dia la
ala2 pelangi gitu

k.ayu,
tak perihatin kang isteri muncung leh sangkut baju lak nnt

contaclens,
hihihi t.kasih laaaa.. bila lagik nk membeli belah..

my little family said...

hahahaha..tu dia..xpe la, ada yg bt2 muncung sampai leh sidai kain ppun tarak apa jgk..huhu

cikda said...

ana
haha betul mcm aiskrim pelangi..
tp ok la leh match dgn byk baju..

aishah said...

salam perkenalan, cantik tudung, sama cantik ngan tuannya

mama uzma said...

keh3...
isteri yg memahami yee...
tu yg sampai majuk2..

kirana said...

k.ayu,
tak cukop pangjang lagik kot hehhee...cuba tmbah 14 inci lagik ka :P

aida,
aa leh masuk byk baju..


aishah,
auwwww..malu i hihihi..gedik


mamauzma,
hhehehhehe.. :)

Siti Mazzuana said...

adakah aku akan tergoda lagi??? ahhh tidak...eh ana, dezahra ada sale tau...ada less 20 ke 30%..moh kita....

buzzybug said...

amboi amboi... blackmail laki eh? hehehe...

kirana said...

mazz,
huish besnyaaa ..bila la aku nak jejak kedai ni..huhu

niza,
hihihi saja nk ngada2

najwa said...

ni asben aku o/s 3 hari..wahh..3 lai tdng baru aku dlm sebulan..hehe..jgn harap ye..berangan aje lah.best tu asben hg kasi tdng..ariani lagi!!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin