BILA KU TENGOK MEE,KU TERIGAT PADAMU .... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, August 11, 2009

BILA KU TENGOK MEE,KU TERIGAT PADAMU ....

1.suami saya outstation ke pahang seminggu...semalam mereka bermesyuarat di pulau tioman ...semata2 gi meeting kat situ..sabau jer la..pastu balik semula ke Gebeng utk audit .
saya dah bgtau suami..lepas ni kena bawak kami pulak ke sana..sbb dalam list cuti2 malaysia tahun ini adalah lokasi pantai timur..(tunggu keadaan skrg reda .. )

2.selepas suami bertolak hari ahad tu..saya terus rasa nak demam..nak selsema...cepat2 saya minum air oren tropikana ...sebenarnya saya rasa tidak semangat bila suami tiada huhuhuhu..at least kalau gi keje..malam balik..

3.pastu saya belek2 gambar nak update blog..saya tengok gambar mee kegemaran suami..
teringat pulak pada suami ..ewahhhhhh gedik ..(rindu konon :P )


ni la mee sup ayam..medan selera penghulu cantik..mee ni nampak biasa jer..mmg biasa jer..cuma yg best tu bila taruk kicap cili dia tu..mmg perghhhhhhhhhhhhhh
setiap sabtu..mesti bekfes mee ni..mesti beli 2 bungkus srg..



ni pulak bukan feveret sgt..tapi buleh la nak makan kalau2 boring mkn nasik
char koteow telur dibasuh ..sedap la jugak..buleh la..tp penang mari lagik sedaaaappp


4.akhir kata..entri ni sebenarya nak cakap..saya rindu suami saya..auwwwwwwwwwww

cabaran nak jaga 2 anak ni... :)

sila la buat surprise balik awal lagik mcm dulu

16 comments:

my little family said...

Ana.."sila la bt suprised balik awal" - xsuprised la klu bt selalu..hehehe...

my little family said...

hari ni akak dok sorang kat ofis...1 MC-demam, yg lain ke HQ ada program kn attend..haha..hari ni, ofis ni aku yg punyer....hahahaha

genny da bomb said...

hoho...selamat berindu-rinduan la ana..hg jgn le sakit plak..kang sape nk jaga anak2..hhehe..

lagi menimbun la baju tak lipat hang hihihi

:: HUSNA :: said...

takpe kejap jer seminggu tu...
tepon2 la selalu..
video call ke..
kan zaman dh canggih skrg ni...

tp mmg betui la..
aku pon kalau hubby blk keje lmbt..
dh mula x senang duduk..
kejap2 tepon tny bile nk blk...
lg la klu seminggu...
rs mcm nk nangis jer..
hihi..

agaknye husband klu kite g kursus seminggu..
ade dia perasaan mcm org pompuan ni tak?

NONIE AZIZ said...

spenda cik abang yang tak basuh ada lagi dak? kalau ada yang tak basuh lagi buleh la buat teman tidoq muahahahaha...larikkkk

mas said...

3G la hubby tu. ana g kedai yg pertama sebelah kiri ke mee sup tu? mcm sodap jek :P

mama uzma said...

kah3...

hahh...
amik..sampai spenda2 semua kuar...
uisshh..mmg x sanggup berjauhan..
iena x penah lagi kak...

tapi tu la org kata..
bila dah jauh baru tau nak rindu2..sayang2 kan...hihi...

genny da bomb said...

tahun lepas aku sll kena tinggal ana..sian aku..huhuhuhu.smp aku mogok ng laki aku..cakap takde org lain dh ke kat opis dia tu leh ganti..gile la..buleh kira bape hari dia dok ng aku..nasib baik projek kena pi china tu kansel..kalo dak..berdua je la kami smp 3 bulan..kalo seminggu leh gak aku ikut hahahahhaa

dekja78 said...

ana tu baru seminggu..kena mcm k.imah dkt setahun gak dok ulang alik m'sia-vietnam smpi xcident lah nk pi airport...
Skang dok umah MC lama keje nk bergaduh aje...org tua kate : sayang kan bini tinggal-tinggal kan"..hehehehe

contactlens said...

setuju betul ngn posting kat atas ni...mmg btullah kata org tua2 dulu:
sayang kan bini tinggal2 kan.. :D

lady D said...

http://ladyd-store.blogspot.com

cendawanintim said...

rindu asben rupanya...huhuhu

Fiena said...

huwaaa... aku pun kena tggl nih... gmart g johor

kirana said...

k.ayu,
hihiihi..pura2 surprise
tu dok opis srg2..ngulor la tu :P


geni,
hmmm..memang menggunung lagik la...mana sempat geniiii


husna,
ntah2 dia tak dak perasaan pon huhuhu..kite jer ni dok teringat kat dia

k.imah,
hhihi ..tu tak sanggup tu.kalo terpaksa kena la redha dan pasrah hihi..tp tak pa..k.imah ada habuan tu kena tinggal :P

k.nonie,
wehhhhhhhhhhhhh sabaq jer laaa aku..smpai ke spender nk bwk tido tu ish kak nonie nk kena nieeeee

k.mas,
henpon tak canggih hee...tak sama ada depan mata ngn 3g
mee tu bukan ujung sekalik..ala yg jual mee jawa tulang tu..


contactlens,
huhuuhu pepatah tu utk suami bersukaria

cend,
sket ja pon...
hahah

fiena,
hahaha meh join club

iamthewitch said...

Hanya 2 hari lagi!!! Kira dari Khamis lar :P Rindu rindu ~~~ :P

mama uzma said...

keh3...
menghitung hari lagi...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin