PANASONIC PILIHANKU | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, August 26, 2009

PANASONIC PILIHANKU

ini tak der survey2 dah..pegi tengok apa yang ada ...time tu..time tu beli

nak pakai urgent la katakan hihihi dasar malas



aku panasonic..4 liter punya..RM216 ..beza ngn 3 liter rm205 ..
sbb amik yg ni..ada power saving features..6 jam leh off..pastu lepas 6 jam..dia on balik

mcm contoh nak gi keja ke..off la kan..kalo takda kat umah buat apa nk biar on..

kalo yg manual punya..kite off ..pastu takut balik terlupa nak on balik..mai time nak guna..baru nk on kan..so dah lambat sket la..cewahhhhh



kalau nak tido pon leh set 6hour tu..air dalam tu still panas lagik kalo takat2 nak buat susu tu kan

pastu ada 4 temp 98,90,80,60,






lepas tu ehhee...dah tertengok periuk comel ni...aku mmg plan nak beli yg kecik ..nak masak nasik utk berdua kan 2 cawan jer..guna yg besar tu..mau melekat kat periuk ja

so ni utk masak nasi 3 cawan jer ,0.6 liter ,aku guna buat bubur aisya jugak..senang :)
pastu plan konon2 kalo travel leh bawak sbb kecik comei kan hehe..konoooonnnn

yg besar simpan kalau2 sedara datang rumah..dan jugak kawan2 opis yg plan nak datang bila tak tau hehehe


aku beli kat SenQ ..kat jusco thermopot tu habis..tu terpaksa amik kat senQ..rege sama jer..cuma rugi tak dpt point jusco la..

7 comments:

shahi said...

periuk kita sama lah ana.... hehehhe... memang comel...

dekja78 said...

wah dh start shopping ....hehehehe

genny da bomb said...

aku doakan moga segala gejet2 hang tak jadi hiasan ja la hahahhaa...ni ingatan utk aku gak ni..awal2 ja hegeh2 nk rajin bagai..tgk la sebulan dua lagi tamatla kerajinanku hihihi..

mmg kena ada periuk nasik kecik satu..aku pun kat umah pakai yang kecik punya..laki aku punya masa zaman bujang2 dia..hihi..pakai je la jenis apa pun janji leh masak nasik sudah hihi

buzzybug said...

produk Panasonic selalu memang elok2... ingat tak dulu ada product National Panasonic? product tu tahan giler.

JMR said...

Panasonic mmg kualitit tinggi..kata japan brand..heheh

mama uzma said...

comel je periuk kecik tuh..
hihi...

kirana said...

k.shahi,
tu la..mula tu nk amik yg color putih besar sket dari yg ni..tp ni comei hahahha..amik gak mahai sket dari yg putih tu

k.imah,
hehehe..

geni,
aaa susah la periuk besaq2...nk basuh satu hal leceh..dulu masa beli aku gak yg tamak nk yg besaq..hhuuhu


niza,
aaa national tu ..mmg tahan

JMR,
jenama dipercayai katanya hihi

mama uzma,
mmg comel :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin