HATI SAYA TAK CERIA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, August 27, 2009

HATI SAYA TAK CERIA


gambar matahari nak terbenam...jalan menuju ke rumah aku...
siang lagik...tp amik gambar cahaya depan..jadi gelap la kan

apa kaitan gambar ngn tajuk di atas....hmmmm
gambar tu suram kan..hati ku suram jugak arini

saya merajuk sangat2!rasa tak nak balik rumah...tapi ada 2 anak kecil ku

15 comments:

mama uzma said...

alahai kak...
mmg suram betui...
nih betui2 merajuk nih..


pstt : mcm mana pun majuk bila kenangkan anak trus x jadi..huhu..

shahirina said...

awat merajuk sampai tahap cam nie.... suram bebenor.....

MommyDania said...

awat nye nih?? nk eskirm?

Iena said...

bakpo la puloknyo...
jange la gitu...
bwk bersabo byk2 yer...
Peace No War... :)

shaifulsafar said...

drama sebabak?

cool.... ingat kat anak... sure boleh ingatkan suami juga...

kenangkan yang baik2 je tentang suami ya... :-) cheers!

genny da bomb said...

apsal makcik??rilek2..kalo rasa tanak balik umah mai umah aku hihi..

suma benda leh setel kalo ada apa2 kan..hehe..be cool..

Em's Family said...

Aiyoo, ade kah ini epilog satu novel, anyway, kalau tak de masalah kat dunia ni bukan manusia la gamak nyer.. banyak2 sabar ok, nak nak kite ni orang perempuan

Em's Family said...

Aiyoo, ade kah ini epilog satu novel, anyway, kalau tak de masalah kat dunia ni bukan manusia la gamak nyer.. banyak2 sabar ok, nak nak kite ni orang perempuan

my little family said...

pasai pa ni? majuk2 bulan posa ni? buka satgi makan aiskrim ekk , mesti sejuk sket rs.. :-)

klu nk hilang merajuk/marah..bt apa yg kita suka bt (cth shopping ka..) leh release sket. mcm akak mandi lama2, pakai wangi2 pastu tidooooo..hehehe.. xpun kuar shopping klu ada duit.. :-p

NaZa said...

la... tgh majuk ke? xpe.. adat resam org kawin.. ada masam manis.. baru best kan. hihihi

pas dah baik, claim brg yg ko shopping tu kt si dia. hihihih

dekja78 said...

wah merajuk tahap gaban ni smpi tk mau balik umah..ni kes nk lari dari umah....melarikan diri bukan penyelesaian masalah...

buzzybug said...

kenapa nie? huhuhu... ceria2kan diri tu... jom dengar lagu raya, jom!!!

contactlens said...

Uih...ni mesti kes "Asyik kampung awak jer..."Jgn cm tu, berusahalah menjadi isteri yg solehah...mcm..

kirana said...

all,
huhuhuu ngada nk ngadu kat blog
tak tau lah saya ni mmg sensitif,
tak sabaq ,tak solehah ,

saya tak larik dari rumah lah..cuma takut menggila shoping pulak...tak gi kedai..online depan mata..lagik bahaya

contactlens said...

hmm..so ni apa kes merajuk sangat2 ni...;P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin