MY NEW GADGET | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, August 25, 2009

MY NEW GADGET


semoga dengan kehadiran gajet baru saya ni..saya lagik bersemangat 'bekerja' :)

hihiii nak wat lawak petang selasa....

adoiiiii lemah badan ni haaa..dah sahur pon

letih keuar gi bank tadi agaknya..mcm mana nak gi soping ni

p.s : tengah plan cuti rayaaaaaa...mau ada "tergigit lidah" pasni

8 comments:

NaZa said...

raya mana tahun ni ana???
aku paling xsuka soklan ni. ekekke..
menci2..

mama uzma said...

hahaha..
kak..iena baru je beli sarung tgn tuh..untuk apa tau..tuk potong
cili kering..keh3..takut panas..kang nak pegang uzma lg..

iena pun x shopping lg...
raya kedah thn ni..huhu...

JMR said...

hehe..selamat bekerja dengan gadjet tercanggih puan..:-p

buzzybug said...

letih pi bank? itu letih mental je tu... pi shopping x letih mental... so, sure tak kan penat punya lah. :P

genny da bomb said...

smlm aku tgk aku tak nmpk menda..arini br nmpk..hehe..kelabu kot mata aku ni..aku mc ni 2 ari dah..sakit tekak gila..demam selsema dh abis

kirana said...

naza,
raya kedahhhhhhh laaa
tapi raya kedua dah balik sini huwaaaaaaaaaa

mama uzma,
ish sabau jer la..guna la yg plastik tu hehe

oo raya kedah gak ek...leh ler beraya umah akak


JMR,
ahak!terima kasiiihhhhh!

niza,
aaa betul tu hehehe..pi simpan duit mmg letih..cuba nk kuar duit..tak letih lgsg 5 jam bjalan

geni,
laaaa patut la tak online...kena kat hang pulak demam....jaga2 noooo
makan epal oren segala mak nenek vitamin

my little family said...

Abe akak raya tahun ni dia xleh nk apply extra cuti sbb dah terover ambik..kena byr balik ada la.haha..so raya 2 ari je la kami..huhu. xbest sggh!

mama uzma said...

haha...
dulu dah beli yg plastik tuh..
dlm tu byk..entah mana maid iena
campak..tu yg beli baru..iena punya warna hijau..jgn jeles..


kak..
sungguh ni..iena jumaat lagi dah ada kat kedah..hihii..
akak kedah kat mana...??

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin